Протеинов шейк за отслабване

Протеинов шейк при диета

Най-доброто решение за старт на деня Ви, би бил протеинов шейк за закуска. Разбира се прибавен, като допълнение към вашата овесена каша - овесени ядки например. Вариант е също протеинов шейк с яйца, варени или рохки на тиган, с филийки пълнозърнест-черен хляб.Важно условие, което трябва да се подчертае още в началото е че протеин при диета е ефективен, само ако се взима в точно определеното време. В противен случай рискувате да съботирате изгарянето на мазнини.От основно значение е и  какъв протеин ще изберете?
Както вече знаете, може да се възползвате от най-ниски цени на протеини от fitnessdobavki.bg! Протеините са Разделени на категории, като може да потърсите протеин за отслабване в категорията суроватъчен изолат.Двете най-добри предложения според нашите критерии са Biotech-iso-whey-zero и Dymatize-ISO-100!Но всеки един от тази категория Whey-protein-isolate е достоен за Вашето диетично меню.Протеините са подходящи за Протеинов шейк за жени.
Протеинов шейк при диета за отслабване за жени
Протеин при диета е добре да бъде суроватъчен протеин по възможност протеин изолат. Този вид протеин е подходящ при хранителен режим с цел изчистване на излишни мазнини, защото съдържа много нисък процент въглехидрати и захар ,за сметка на протеини за покачване на мускулна маса, които са ви нужни за поддържането на чисти мускули.По-голям прием на протеин е нужен при диета и интензивен спорт, защото поддържа обмяната ускурена, възстановява ви и спомага за запазване на мускулите. Всички сериозно занимаващи се знаят,че за да има ефективно отслабване трябва да горим повече калории от колкото поемаме - калориен дефицит.Това обаче постовя в опасност мускулната маса особенно ако нямате опит в тренировките и диетите.Поради тази причина трябва да се подсугурите с допълнителне прием на протеини.Може да използвате и. протеин матрица, защото, той съдържа бленд от протеини, но следете за съдържанието на въглехидрати, които са по-удачни за прием с цел покачване на мускулна маса.Протеин казеин който се съдържа в матриците, ще ви държи сити за по-дълъг период от време ,когато нямате възможност за поредното хранене.

Важно е да се знае,че за да има оптимален протеинов синтез, трябва да се приема протеин на всеки три часа през деня!Но те не трябва да бъдат от протеинови шейкове, а от основни хранения.С протеин на прах не трябва да се прекалява, особено когато сте на диета, защото суроватъчния протеин също има ответен отговор на отделяне на инсулин.Както добре знаете инсулина по време на диета трябва да е под контрол и е необходим само в периода след тренировка.В противен случай спира изгарянето на мазнини. 

Протеинов шейк за жени

Много дами смятат, че протеиновия шейк е заместител на хранене.Той може да бъде такова хранене, само ако е междинно в никакъв случай основно.Например след тренировка, или като следобедна закуска.Прием на протеинов шейк при жени, съчетан с балансирана диета и правилна двигателна активност, ще активира метаболизма,ще ви помогне да изгорите ненужните калории, ще засити глада ви по здравословен и същевременно вкусен начин, ще ви предпази от мускулни поражения и ще работи за извайване и поддържане на една стройна и стегната фигура.

Необходим ли ви е протеин на прах, ако сте решили да отслабвате? Отговора е да ,защото освен, че както всички знаем протеините и по-точно аминокиселинитe са основни градивни единици на мускулите, поети във вид на шейк ги прави много бързо усвоими от организма, което е от особено значение след тренировка.


Протеинов шейк рецепта

Протеинови шейкове представляват комбинация от протеин на прах с плодове.
В повечето случаи всеки протеин на прах като хранителна добавкаима мерителна лъжичка, която представлява една доза. Тя се прибавя в шейкър с около 250-300 мл. вода или нискомаслено мляко.Домашен протеинов шейк представлява, напитката която се получава, като прибавите към нея някакъв плод, най-често това-протеинов шейк с банан.

Източници за статията Протеинов шейк за отслабване


Коментари