Цитрулин малат невероятно действие и ефект

Цитрулин малат - тренирай без откат


Цитрулин малат е аминокиселина която присъства във всеки азотен бустер. През последните години тази категория фитнес добавки придобиха огромна популярност, заради ефекта който дават, повишаване на силата и издръжливостта и страхотно напомпване и подобряване на възстановяването.Citrulline Malate се радва на особен интерес от всички спортисти, които знаят за роля на регулирането на азотен оксид (NO).Азотният оксид е молекула за клетъчната сигнализация, която има задача да регулира кръвния поток, доставката на кислород, поглъщането на глюкоза, мускулна мощ и растежа на мускулите. Очевидно е ,че контрола на тези физиологични ефекти, може да бъде от огромно значение за спортистите.Много от функциите на цитрулин малат, произтичат главно от способността му да повишава плазмените нива на аргинин. Затова е много важно да добавите цитрулин малат прием, когато взимате аргинин, така се засилва неговото действие и ефект.

Най-добра цена на citrulline-malate-цини на citrulin-malat


Цитрулин намалява умората и подобрява издръжливостта


Цитрулин малат спомага за намаляване на умората и подобряване на издръжливостта!Изследванията показват, че добавянето на Citrulline повишава нивата на аргинин-ефективно, много повече отколкото ако приемате аргинин самостоятелно. Имайте предвид, че това е основният ефект който се търси от Citrulline Malate, но това съвсем не са единствените положителни свойства а само едно от уникалните предимства на тази хранителна добавка. И ако напомпването и подобрената доставка на хранителни вещества са причината, поради която се използва аргинин, то е добре да знаете,че Citrulline Malate има потенциала да бъде следващото голямо нещо в арсенала на фитнес добавки за подобряване на спортните постижения. Има достатъчно проучванията, които го доказват!


 Цитрулин малат EverBuild citrulin 3000
Everbuild - Citrulline Malate 3000
В продължение на години Креатин е смятан за Краля на безопасните хранителни добавки,за увеличаване на производителността и силата ... И с право. През своето съществуване в света на спортното хранене той е ненадминат за покачване на мускулна маса и сила. Много продукти са се опитвали да се доближат до ефекта и действието на креатин монохидрат, но безуспешно! Кое ни дава право да казваме тогава ,че Цитрулин малат е "следващото голямо нещо", при фитнес добавките.

Citrulline Malate е съединение, състояща се от цитрулин, неесенциална аминокиселина, която се среща предимно в пъпеши, и малат, една ябълка производно. Разбира се, за да получите достатъчно Citrulline и Malate с храната за да реализирате подобряване на производителността, вие ще трябва да изядете толкова много дини и ябълки ,че най-вероятно ще ще имате други здравословни проблеми.

L-цитрулин за детоксикация от амоняк

L-цитрулин подобрява процеса на рециклиране амоняк и метаболизма на азотен оксид!Ето още едно мого важно нещо, което трябва да знаете за действието и ефекта на Citrulline ... това е ,че той участва активно в цикълът на уреята.Система в черния дроб носеща молекули и ензими, които превръщат азотни отпадъци в карбамид и ги елиминират от тялото. Производството и отстраняване на урея е от съществено значение за премахването на амоняк и азотни токсични метаболити. Амонякът е изключително токсичен за всички клетки и прекомерни нива могат дори да бъдат фатални. Дори и при здрави спортисти, натрупването на амоняк може да доведе до силна умора и деменция.Той също така намалява образуването на гликоген, и инхибира енергийния цикъл. Очевидно това е, което всеки спортист иска да избегне!

За съжаление всички упражнения, анаеробни и аеробни упражнения произвеждат огромно количество от тези отпадни неща.Амоняк се образува, когато бактерии в стомашно-чревния тракт разграждат протеина.Цитрулин Малат идва на помощ, за пореден път, като подпомага елиминирането на страничните отпадъчни продукти от белтъчната обмяна. Изследователите също така потвърждават, че Citrulline Malate може да помогне за премахване на млечната и има защитен ефект срещу ацидоза и отравяне на амония. Метаболитните действията на Citrulline Malate обясняват ясно защо се използва като фитнес добавка за намаляване на умората и повишаване на издръжливостта и като цяло ефективността на спортистите.

Няма съмнение, и има много доказателства, когато става дума за потенциала на Citrulline Malate за повишаване ефективността на атлетите. Друго проучване показа още един начин Citrulline Malate могат да се възползват спортисти -. Чрез увеличаване производството на аеробната енергия.Проучванията показват че спортисти, които използват Citrulline Malate имат увеличение на мускулния АТФ (Аденозин трифосфат, основният източник на енергия в клетката) производство по време на тренировка и по-голямо възстановяване на фосфокреатина след тренировка. Така че Citrulline Malate повишава аеробния прага! Тези ефекти са по-вероятно медиирани от малатната част от съединението от цитрулин малат, което е от цикъла на Krebs, като междинно съединение.

Цикъла на Кребс се отнася до част от метаболитния път на аминокиселини в превръщането на захари и мазнини в АТР, и ролята на полезните бактерии (митохондрии) в нашите клетки. Цикъла на Кребс се случва в митохондриите, където захарта и мазнините се изсипва и се изгарят, като в доменна пещ, с редица други аминокиселини, които действат като транспортна лента. Нарушената способност да се произвежда ATP води до преждевременна умора и в крайна сметка не можете да направите качествена тренировка.

Връщайки се към малат, се оказва, че той е синергичен когато свързан с цитрулин и този пептид може да работи по-добре, отколкото допълнение на самостоятелно цитрулин.Докато цитрулин действа за увеличаване на NO и намаляване на ефективността на инхибиране на метаболитни токсини, малат помага за рециклирането на лактат и пируват , и участва в цикъла на Кребс като доставя незабавено енергия.

Цитрулин малат мнения

Всичко това ни дава основание да си кажем, че Цитрулин малат е "следващото голямо нещо", при фитнес добавките.Оказва се, че ние може най-накрая да има друг пробив в индустрията на спортното хранене. Това е пробив, който обещава да бъде изключително гъвкав що се отнася до използването от широк кръг спортисти и фитнес ентусиасти, за достигане на следващо ниво в спортните постижения.Citrulline Malate може да осигури енергия, която позволява на хората от всички сфери да тренират по-тежко и по-дълго, и ускорява възстановяване от тренировките. Представете си за тренировки в които можете да се натоварвате със същата интензивност, в края на тренировката, както в началото на тренировката, когато сте започнали. Всичко това е в сферата на възможното при използване на Citrulline Malate.

Също така не може да не оценяваме и ефекта на цитрулин малат върху плазмените нива на аргинин и оптимизиране на нивата на азотен оксид.Тези ползи на цитрулин обхващат по-широк кръг от хора, примерно със съдови констриктивни нарушения.Citrulline има и кардиопротективен ефект, както сами виждате приложението на цитрулин малат се простират далеч отвъд спортните постижения. Всичко това потвърждава, че Citrulline Malate е готов да вземе мястото си като "следващото голямо нещо" в спортното хранене!Цената на цитрулин малат е доста приемлива, така че е достъпна за всички.Можете да закупите цитрулин малат на най-ниски цени от Fhl.bg

Използвани източници и информация за Цитрулин малат

Коментари