Muscle Pharm Combat Powder мнения - Ревю

Muscle Pharm има голяма и разнообразна продуктова линия. Повечето от техните продукти са изключително популярни в индустрията. Combat Powder в частност е най-популярения протеин на тази марка. Още в началото трябва да уточним ,че трябва да причислим протеин Combat Powder в категорията за покачване на мускулна маса.Това не е протеин подходящ при диета или изчистване на мазнини.По-принцип протеиновите матрица са ориентирани по скоро към периода на качване на мускули!Вижте защо!

Muscle Pharm Combat Powder има стандартните 24 грама протеин на порция.Вие трябва да бъдете по-загрижени от гледна точка на това,какви видове протеини има в продукта (протеиновия бленд). Качествените протеинови матрици,трябва да имат суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат, тъй като те са най-чистите, най-ефективните форми на протеин.

Muscle Pharm Combat Powder протеин на най-добра цена


Combat Powder протеинова матрица, състояща се от бързи протеини (суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеинов хидролизат, и суроватъчен протеин концентрат) и бавни протеини (Micellar Casein, яйчен албумин). Рядко има продукт протеинова матрица, който съдържа както суроватъчен протеин изолат така и суроватъчен протеин хидролизат. Друго важно нещо, когато се обмисля закупуването на протеин на прах е дали той съдържа аминокиселини с разклонена верига или не.Combat Powder съдържа всички BCAA аминокиселини.Когато става въпрос за възстановяване на мускулите и растежа аминокиселините глутамин, левцин, валин, изолевцин са от основно значение.

В допълнение, този протеин прах има само 130 калории на порция, което е супер за хората които държат калориите под контрол дори когато качват мускулна маса. Той също така съдържа само 1,5 грама мазнини, 5 грама въглехидрати, и 2 грама захар, така че покачването на мускулна маса да е чисто.Естествено от протеинови матрици не можете да очаквате да са без въглехидрати и мазнини, за това ще трябва да платите по-висока цена за протеин, който е само със суроватъчен изолат.

Нещо уникално за този продукт е неговата смес от храносмилателни ензими, която се състои от протеаза и лактаза, което позволява бързо и безболезнено храносмилане.

Combat Powder съдържа 75 милиграма холестерол във всяка порция, която е малко по-високо, от обикновено, но не е нищо, за което трябва да бъдете прекалено загрижени. Броят на натрий също е доста висок при 150 милиграма, но това все пак е протеин за маса.Винаги помнете, че единственото нещо, което никога не се крие, когато става дума за протеин на прах или някакви хранителни добавки е етикета на хранителните стойности. Винаги можете да се доверите на етикета, така че да го проверите за себе си и погледнете нещата.

Combat Powder Съставки

Ако ви се иска да натрупате мускули, това е протеин на прах, който аз силно препоръчвам. Някои съставки ще ви затруднят и са неподходящи ако искате да чистите мазнини,това определено не е протеина, но той със сигурност ще бъде ефективни за покачване на мускулна маса.ВСАА които споменах по-горе ,са необходими за възстановяване на мускулите и растежа. Глутаминът е една от най-важните съставки, за да търсите при търсене на ефективен протеин на прах, който ще позволи на мускулите да се възстановят напълно и да растат. Добавянето на аминокиселини в протеините е честа практика така наистина се намалява и цената на протеина, но когато става въпрос за покачване на мускулна маса и не ни трябва супер чист протеин ,тогава това е плюс а не минус.Аз лично използвам този продукт и имам наблюдения и достатъчно мнения за него, повечето от които са положителни. Combat Powder е особено ефективен за спортисти в период на покачване на мускулна маса.

Моето лично мнение е, че този продукт има  феноменален вкус. Това не е нещо което ме изненадва, репутацията на Muscle Pharm, е че те винаги създават великолепни на вкус продукти. 

В заключение ще кажа това е много добър протеин за мускулна маса.През последните години се обособяват протеини които са изключително чисти и без излишни съставки.Това естествено повишава цената на протеина.При Combat Powder протеин се търси перфектен вариант на евтин протеин с добро качество гарантирано от fitnessdobavki.bg . Не е от най-чистите за това не е подходящ за период на изчистване, заради по-високото съдържание на натрий и въглехидрати.


Още мнения на хора които са използвали Muscle Pharm Combat Powder

Коментари