Премахване на целулит с Линеа

Линеа за отслабване‎

Linea е страхотен български продукт, съчетаваш богатството на нашата природа във вид на хапчета за отслабване. Линеа хранителна добавка представлява ефективен билков продукт, който помага в борбата с излишните килограми и най-вече се използва за премахване на целулит.

Премахване на целулит

Много е важно разбира се да се полага комплексна грижа в борбата с портокаловата кожа, като се започне от установяване на целулит причини.
В повечето случаи, тя никога не е една и се дължи на множество фактори.Основната причина за появата на целулит е това че сте наследствено предразположени (bb-team.org). Целулитът е нарушение на съединителната тъкан, което винаги е свързано и със  застоялият начин на живот.(tialoto.bg). Естествено храненето е в основата на причините, но не и единствената. Хормонален дисбаланс може да бъде също в основата на появата на целулит.Голямото количество на естроген ,е честа причина,за образуването на целулит (pharmacy-bg.com).
В медицината все още се спори дали целулита има за основа съдов дефицит или не. Но Учените и медиците са единни за едно, че натрупването на целулит е пряко свързано с неправилно хранене и липсата на достатъчна физическа активност(puls.bg).
Всеки сам може да направи изводите, кои от причините са най-съществени за него и да се опита да ги отстрани.Но от всички факти и информация,може да се зеключи, че лечението трябва да е комплексно: физическа активност - достатъчно движение и правилни интензивни тренировки с тежести,насочени към проблема и проблемните зони,правилно хранене-включете в диетата си, повече протеини, фибри, здравословни мазнини и разбира се много вода.Не на последно място трябва да има и локално въздействие с Анти- целулитни процедури,масажи,Контрастен душ и гелове и таблетки против целулит(fitpersona.com).
Що се отнася до целулит упражнения, има достатъчно такива от fitnesinstruktor.com/uprajnenia-protiv-celulit.Но това което трябва да е ясно, че ако разчитате на аеробни упражнения и натоварвания за да премахнете целулита,сте в заблуда.Повечето жени правят тази грешка и избягват натоварванията с тежести.Но трябва да знаете ,че няма нищо по-ефективно за премахване на целулит от тренировки за крака с тежести.Започнете ли да тренирате редовно фитнес и си изградите правилна фитнес програма, това е гаранция ,че ще се преборите с целулита,просто е въпрос на време.След като се приложи и специална целулит диета, може да се видят резултати и ако храненето е било една от основните причине, целулита ще започне да намалява. 

Целулит лечение

Тук идва момента на въпроса как да избера качествена и ефективна добавка срещу целулит? Най-добрата реклама на един продукт е положителния отзив за нея от потребителя. Това е и причината да се спрем на Линеа на FreeLife- хранителна добавка, която изцяло залага на билков комплекс за превенция и премахване на целулит или поне неговото намаляване, като премине през детоксикация на организма и подобряване на кръвоснабдяването.
 целулит-премахване на целулит с линеа

Ефективността на Linaea FreeLife се дължи на нейния уникален състав:
  • Екстракт от лист на бреза/Extr. Folium Betula Pendulae,който се счита за един от най-добрите диуретични билки.
  • Екстракт от надзечни части на eньовче/Extr. Galium Verum,чието основно действие е да подобри лимфния отток.
  • Екстракт от корен на глухарче/Extr. Equisetum arvense L.,съдейства за елиминирането на задържаните течности или
    отпадъчни вещества.
  • Екстракт от корен на джинджифил,намалява възпалителните процеси в хиподермата.
  • Екстракт от репей/Extr. Radix Zingiber officinale,  подобрява обмяната на ниво клетъчен метаболизъм.
  • Екстракт от полски хвощ/Extr. Radix Arctium Lappa, притежава леко слабително действие.Съдържа Силиций, важен за съединителната тъкан, което се отразява върху вида на кожата.
Спорт за премахване на целулит е основния коз в борбата, но можете да имате и верни помощници - хранителни добавки целулит

Коментари