Аминокиселини Nutrex Amino Charger Energy мнения - Ревю

Най-известната марка хранителни добавки със своите фет бърнъри и предтренировъчни азотни бустери Nutrex, реши да разшири своята гама.Nutrex пусна новата линия от фитнес добавки UltraFit Series, и Nutrex Amino Charger Energy е първия играч в отбора.Енергийните аминокиселини са вече доста атрактивна и търсена категория fitness dobavki и всички производители на хранителни добавки, побързаха да ги включат в продуктовата си гама.Вече представихме HYPER AMINO, AminoLIFT, BSN AminoX Edge, Amino Build Next Gen Energized.Време беше и Нутрекс да пуснат своите аминокиселини за преди тренировка, които можете да закупите на най-ниски цени на аминокиселини от fitnessdobavki.bg.
Amino Charger Energy е един от двата продукта аминокиселини добавки от Nutrex в обещаващата серията UltraFit.

Какво да очаквате от тази добавка аминокиселини, като за начало доза от 6 грама ВСАА с всяка порция. И подобно на други продукти UltraFit Series, вие ще получите 1.5гр TeaCrine, съставка с енергийно действие.TeaCrine ® е патентована смес, съдържаща чист theacrine, който може да бъде открит в естествени източници като assamica Camellia var.kucha tealeaf, кафе и някои екзотични плодове. В природата,идентично съединение на TeaCrine ® доставя енергия, умствена яснота, и подобрена мотивация и настроение. Приема на TeaCrine не води до увеличаване на сърдечната честота или кръвното налягане и не е стимулант.

Като цяло категорията Amino Energy се използва от хора, които избягват агресивното действие на азотните бустери и искат да ги заменят с нещо по-меко в същото време ефективно за преди тренировка.Точно тук се целят от Нутрекс с Amino Charger Energy ,те идват на мястото на силните азотните бустери, за хората които се притесняват от странични ефекти.

Коментари