Gaspari Precision Protein е вече на пазара

Заявка за най-добър протеин

Gaspari наистина е решил да завземе отново света на фитнес добавките.През последните месеци се забелязва огромен подем и развитие на продуктите от тази компания.След актуализираните версии на SuperPump 250 , Halodrol , и PlasmaJet , е време да се направи и нещо по въпроса с протеините.Както винаги от fitnessdobavki.bg сайта с най-ниски цени на протеини и добавки бързаме да ви запознаем с подробностите около този нов протеин на прах.

Gaspari Precision Protein е първия по рода си протеин, който използва революционната патентована технология (Embedded Enzyme Technology ) и форма на суроватка, която се посочва като "пробив в технологията на производство на суроватъчен протеин".

 Вълшебната рецепта за протеин, която определя Precision Protein, като най-добрия протеин използва 100% хидролизиран суроватъчен изолат с което засилва максимално анаболизма чрез увеличаване на бионаличността и скорост на усвояване. 
EET ™-Embedded Enzyme Technology, е специализиран процес на производство от две части хидролиза на суроватъчен протеин
Първата хидролиза се извършва по време на производството на протеин на прах.
Във втората част, когато се смесват с течност преди прием.Чрез този уникален процес, EET е в състояние да предостави по-добри ползи за изграждане на мускули, отколкото по-традиционните форми на суроватъчен протеин, това се дължи на повишеното съдържание на левцин в Precision Protein.По-високо ниво на Левцин пептиди в протеина, води до по-голям анаболен потенциал на протеина. Това е така, защото левцин, повече от всяка друга аминокиселина, има най-голямо въздействие върху mTOR активиране , синтеза на мускулния протеин, и PGC-1А4 иРНК (нов изоензим, който управлява мускулна хипертрофия).



Овкусителите на новия протеин на  Gaspari Precision Protein, използват своята запазена марка Натурал Sweet ™ смес за подслаждане на протеина, който се състои от еритритол, тагатоза, малтоза, ксилитол, и сукралоза, в този ред. Добавянето на тези захарни алкохоли дава възможност за по-нисък размер на сукралоза, което е тенденция на много потребители които употребяват протеини на прах.

Какво съдържа Gaspari Precision Protein

Всяка доза на Precision Protein тежи около 32 грама и има следните показатели:

  • Калории: 130
  • Протеин: 25 грама
  • Въглехидратите: 2 грама (1 грам захар)
  • Мазнини: 2 гр (1 г наситени мазнини)
  • Протеина на прах е 4lb кутия от 1,800 грама. 

За кой е подходящ този протеин на прах Gaspari Precision Protein


Елитни спортисти, които биха могли наистина да се възползват от скоростното усвояване на протеина, това е от значение, особенно когато тренирате тежко и двуразово. Когато сте на диета също е от полза, където допълнително левцин ще помогне за предпазване на на мускулната маса, а вероятно ,да се генерира нов мускул, поради повишения левцин.Потребителите с проблеми с храносмилателната системи и лактозна непоносимост. Протеина е с нула лактоза, което е от основно значение за хората с непоносимост към лактозата.

Precision Protein Gaspari ще дойде в три различни вкусове: шоколадов сладолед , ванилов сладолед , и първия по рода си неаполитански сладолед , който всъщност ще има три отделни слоеве протеин в кутията шоколад, ванилия и ягода!

Gaspari Precision Protein мнения
Ясно е, че Gaspari нямат никакво време за почивка и те са отново на върха в света на фитнес добавките.Precision Protein е последната иновация от компанията, от Fhl.bg сме в очакване на новото зареждане на Gaspari, за да ви зарадваме с най-ниски цени на протеини - Precision Protein във fitnessdobavki.bg .

Коментари