Хранителни добавки

Хранителни добавки

Сподели Хранителни добавки

Магазин за хранителни добавки в София Хранителни добавки с гарантиран произход и безплатна консултация

понеделник, 3 октомври 2016 г.

Бабини зъби чай и рецепта за приготвяне

Бабините зъби са едно от чудесата с които ни е дарила природата в България.Още през 90-те тази билка набира огромна популярност с препарат като трибестан на софарма и Серията от билкови хранителни добавки Боралин, които са приготвени по рецепти на Борис Николов - народен лечител. Първоначално бабини зъби рецепта, се използва заради уникалното свойство, да разгражда плаките холестерол в кръвоносните съдове.Така се предпазва сърцето и спомага при сърдечносъдови заболявания.[geo-bg.bg]Геогравските особенности и климата са благоприятни за състава, който има българската билка бабини зъби.Ето защо в цял свят оценяват екстракта извлечен от бабини зъби - трибус терестрис за най-добър.Той съдържа най-високо ниво от протодиосцин - най-активният фурастанолови сапонини в трибулуса. От него зависи ефективността и действието на билката бабини зъби. Фитохимикала се извлича от надземните части на Бабини зъби и те са най-качествени и с най-високо съдържание в България.Тук ще ви запознаем с един от начините да си направите сами чай бабини зъби. Няма нищо сложно и специфично при изпълняването на бабини зъби рецепта, но все пак изисква повече време за изпълнението.Ето защо от Fhl.bg ви предлагаме трибулус на таблетки на най-ниски цени.Но ако все пак държите да си направите чай бабини зъби ето рецептата:

Пет супени лъжици от билката бабини зъби се варят 1 час в литър вода на слаб огън. След което изключете котлона,и долейте изкипялата течност ,за да стане отново 1 литър. Получената смес се кисне и престоява 24 часа,след което я прецеждате внимателно с марля или ситна цетка внимателно за да не попадне някоя от острите иглички специфични за билката бабини зъби.Отварата която се получи от бабините зъби е добре да съхранявате в хладилника.Прием на бабини зъби чай е по схема:

  • 1 ден -  3 супени лъжици след основно хранене
  • 2 ден  - 4 супени лъжици 
  • 3 ден  - 5 супени лъжици 

Така продължавате с по 5 супени лъжици, докато свърши отварата, чай от билката бабини зъби. Почивате 10 дни и може да повторите схемата. 

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Хранителни добавки и Фитнес добавки Последни публикации