Как да отслабна бързо и лесно

Това е въпрос за един милион долара и ако имаше универсално решение нямаше да има хора с наднормено тегло.Обещанията за бързо отслабване без да промените начина си на живот и да премахнете вредните навици и храни са си чиста проба лъжа!Това кара хората да вярват в послания като - как да отслабна за 1 ден, и да имат погрешни очаквания и поредно разочерование от новата диета за отслабване. Изгубвате се в поредното търсене на хапчета за отслабване Или  как да отслабна без диета.А килограмите не само не намаляват а се трупат с пълна сила.Сигурен съм че тази информация ще Ви е от полза за да направите отслабването по-лесно и не толкова затормозяващо.


Ключовата роля на хормоните за отслабване

 
Вие знаете, че различните видове хормони в тялото, Ви въздействат по различен начин. Вашият метаболизъм, настроение и растеж зависят изцяло от тези хормони. Адипонектин е един от тези важни хормони, известен още, като  хормон, който изгаря мазнините.Той позволява на тялото ни да отсрабва по естествен начин. 

Ако вашето тегло расте постоянно, тогава ще трябва да прочетете тази информация.Научете какво и адипонектин, и каква роля може да играе за отслабване.Разберете как можете ефективно да увеличите нивата на този хормон за изгаряне на мазнини по естествен начин и кои храни и хранителни добавки повишават нивата на адипонектин и го карат да работи за вас.

Какво е адипонектин?

Адипонектин е не само малък протеин, продуциран в мастните клетки, но и хормон. Който е естествено произвеждан в тялото, и играе съществена и основна роля в контрола на теглото и диабет тип 2.Последните изследвания показват, че мастната тъкан не е просто депо за съхранение на липидите, но също така е важен ендокринен орган, който играе ключова роля в интеграцията на ендокринната система, метаболитните и възпалителни сигнали за контрол на енергийната хомеостаза. Адипоцит е доказано че секретира различни биологично активни протеини в кръвообращението. Тези секреторни протеини, които са колективно наречени adipocytokines, включват няколко хормона, които са от основно значение за нашето тегло.Когато имате проблеми с натрупване на килограми, трудно отслабвате при диети имате забавен метаболизъм, се наблюдават понижени нива на хормоните лептин  и адипонектин.

Изследванията показват, че Адипонектин играе ключова роля в модулирането на глюкозния и липидния метаболизъм и инсулинова чувствителност. Намалените нива на адипонектин водят до затлъстяване.Ниски нива на адипонектин също са силно отговорни и за  развитието на инсулинова резистентност причина за затлъстяването. При хората, чиито плазмени нива на адипонектин са значително по-ниски се наблюдава инсулин-резистентни състояния, включително и диабет тип 2.

 Спортът се нарежда на първо място когато става въпрос за активиране и повишаване на Адипонектин.И естествено е основно и задължително условие ако държите, да нямате проблеми с килограмите.Ако искате да увеличите нивата на адипонектин, Консумирайте мононенаситени мазнини.Да не сте прочели грешно, въпреки че сте свикнали да мислите за мазнините като за основен враг, някои от тях са особенно полезни при диети за отслабване.За да се повиши нивото на адипонектин, заменете наситените мазнини с мононенаситени мазнини. Те могат да бъдат намерени в зехтин, фъстъчено масло, сусамово масло, авокадо.Тук ще посочим и няколко хранителни добавки за отслабване, които повишават нивата на Адипонектин и това е една от основните причини те да са хит за отслабване.


Малинови кетони цена
Малинови кетони е чудесна добавка за отслабване, която ще ви даде видими резултати още през първите две седмици. Разбира се правилното дозиране е от съществено значение, за да се гарантира, че получавате най-доброто от тази прекрасна добавка.Между 100 мг и 200 мг дневно.Веднъж или два пъти на ден по време на хранене е нормалната дозировка и препоръчителен прием на малинови кетони. Raspberry Ketones са 100% натурален продукт, и следователно няма никакви значителни странични ефекти в препоръчаните дози. Изследванията показват, че когато приемате малинови кетони заедно с балансирана диета и редовни физически упражнения , нивата на Адипонектин са оптимални и това ще ви помогне да отслабнете.Може да закупите малинови кетони на най-ниска цена от green-coffee.bg осигурени от Fhl.bg


Адипонектин може да бъде вашето тайно оръжие за отслабване. Защо? Този хормон повишава метаболизма ви, подобрява способността на мускулите да използват въглехидратите за енергия и увеличава скоростта, при което тялото разгражда мазнините.Какво по добро като новина от това?Адипонектин е наистина ефективен начин да предотвратявратите наддаването на тегло. Работейки в тандем с лептин, адипонектин помага за регулиране на телесното Ви тегло по-здравословен и естествен начин. Функцията на тези два хормона подобрява "комуникация" към и от мозъка ви, което ви позволява да имате реална оценка за количество храна която консумирате.Така нямате чувство на вълчи глад и безумното тъпчене с въглехидратни храни.Връзката на теглото и нивата на Адипонектин е и обратна, колкото повече мазнини имате, толкова по-ниска са вашите нива на адипонектин.Намаляването на наднорменото тегло помага И стимулира производството на адипонектин значително. Така че, ако ОТСЛАБВАНЕТО е толкова отчайващо трудно за вас, а въпроса как да отслабна в корема и бедрата е основен, имайте оптимални нива на адипонектин!



Африканско манго цена

Африканско манго-Екстракт от африкански манго семена, е топ добавка за отслабване и има значителен ефект за понижаване на холестерола, по-специално на LDL или липопротеини с ниска плътност и триглицериди (лошите холестероли), повишаване на HDL (добрия холестерол) .Проучванията показват, че голямото количество разтворими фибри помагат да се забави усвояването на въглехидратите и по този начин се контролира кръвната захар .Разтворимите фибри също се свързва с жлъчните киселини в червата и ги изхвърля от организма. Това принуждава черния дроб да ускури метаболизма на мазнини и холестерол за производството на повече жлъчни киселини, така се премахва складирането на мазнини и се понижават нивата на лошия холестерол .Изследванията също така доказват че екстрактите увеличи нивата на хормон адипонектин.И също се наблюдава увеличение на размера на лептин в тялото, хормон, отговорен за регулиране на апетита.

Когато рекламите ви обещават бързо и лесно отслабване и то само в проблемните области- крака, корем-не им вярвайте. Всичко става постепенно и тогава резултатите са трайни и здравословни. Спортувайте или поне се движете много и променете хранителните си навици а добавките за отслабване ще ви помогнат в трудните моменти.

Коментари