Biotech USA Hydro Whey Zero мнения - Ревю

Суроватъчен изолат и хидролизат - най-добрите протеини

Суроватъчен хидролизат не е най-масовия протеин, но когато става въпрос за качество, Hydro Whey определено е един от най-добрите протеини, които може да си позволите.Защо, най-добър протеин?-суроватъчен хидролизат Hydro Whey е 92- 93% хидролизиран суроватъчен протеин изолат, който е предварително смлян и частично хидролизиран протеин на прах. Какво означава това? -когато скоростта на усвояване е от значение, това наистина е най-доброто.Когато сте на диета или тренирате много тежко и интензивно скоростта с която се усвоява протеина е от основно значение.

Суроватъчен протин цена
Biotech USA Hydro Whey Zero - хидролизиран суроватъчен протеин изолат


По-бързото разграждане и абсорбция на протеина, се случва благодарение на специални ензими, които разграждат протеиновите вериги на къси пептиди още при производството.Освен бързото усвояване и лесно храносмилане на BioTech Hydro Whey Zero, той е с много ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, което е подходящо за хора на диети за отслабване или покачване на чиста мускулна маса.Много често се търси суроватъчен протеин изолат за жени, ето това е добро предложение за вас дами.

През последните месеци BioTech обърнаха внимание на производство на фитнес добавки без изкуствени подсладители и захар.Тенденциите при хранителните добавки е избягването на протеини на прах с изкуствени подсладители ,залага се на такива с естествени подсладители на растителна основа, като стевия. Също така и неовкусен суроватъчен протеин.


Суроватъчен протеин без лактоза

Освен изключително високо съдържание на протеин-92% , протеина е без лактоза, което е от основно значение при диети за изчистване на мазнините и при хора които са с лактозна непоносимост.Когато пиете хидролизиран протеин, той се усвоява със скоростта на светлината, и почти незабавно осигурява аминокиселини за мускулите.Но ако имате алергия към лактоза избягвате суроватъчните протеини, е сега може да бъдете спокойни, Biotech USA Hydro Whey Zero е протеин без лактоза.

Biotech USA Hydro Whey Zero цена
Протеини, принадлежащи към категория суроватъчен изолат хидролизират, са били подложени на процес на разграждане на протеина на по-малки частици, наречени пептиди и включва ди-, три- и олиго-пептидни протеинови съединение, което осигурява най-доброто и бързото им усвояване от организма и бързо предоставяне на мускулната тъкан.По този начин, Hydro Whey става идеално пригоден за прием,  сутринта след ставане,  преди тренировка и веднага след тренировка, когато мускулите Ви наистина се нуждаят от протеин и скорост на усвояване.Това е от основно значение за синтеза на протеини и изграждане на нова мускулна тъкан, като и за предпазване на мускулите от разрушаване по време на диета.Може да се възползвате от най-ниски цени на протеини от fitnessdobavki.bg осигурени от Fhl.bg!

Информация за Суроватъчен изолат

Коментари