Protein Brownie - Brownie Protein Bar - рецепта

Протеинови барове рецепти:

Повечето от нас вече са имали поне едно голямо разочарование, когато става въпрос за правене на протеинови лакомства - протеинови барове, протеинови тортипротеинови десерти.... Спрете да хабите протеина и запомнете една лесна за изпълнение рецепта за протеинови барове - Protein Browni! Тези рецепта е вкусна и достатъчно лесна за изпълнение,тя ще ви осигури перфектната здравословна закуска с протеиново брауни. Ако все пак не Ви се получи, не се отчайвайте, не всеки е роден за кулинар,въпреки че тази рецепта за протеинови барове е много лесна за изпълнение.

Brownie Protein Bar приготвяне, лесна рецепта - рецепти за протеинови барове
Рецепта за Brownie Protein Bar


Brownie Protein Bar от Fhl.bg са насреща с най-ниски цени на протеинови барове ако не успеете и с тази рецепта.Но ако сте готови за нов начин да добавите допълнително протеин в дневния си прием или просто да заместите някое от храненията можете да заредите мускулите с протеин с тази рецепта.Бъдете креативни, имате още опции за прием на протеин.Протеин на прах може да се използва за широка гама от вкусни сладки лакомства.С тази бърза и, лесна рецепта за протеинови барове използвате Optimum Nutrition Gold Standard Whey благодарение на своята широка гама от аромати и ненадминат вкус и консистенция.Но можете да използвате и други Суроватъчни протини от fitnessdobavki.bg на най-ниски цени.
Ако предпочитате протеинови матрици които съдържат няколко източника на протеин - суроватъчен протеин, суроватъчен изолат, яйчен протеин, протеин казеин, растителни протеини, можете също да използвате за направата,това е въпрос на предпочитания!

Какво ще ви трябва за приготвянето на Протеиновите десерти - Protein Browni?


Протеинови барове цена - Fit and Shape Brownie
Ние всички знаем, че малко след тренировка прием на въглехидрати с висок гликемичен индекс е добро решение за да се покачи отделянето на инсулин, това ще ускори възстановяването, стимулира растежа на мускулите, и възстанови гликогена. Така че защо да не си направите едно сладко лакомство, което хем е много вкусно, хем съдържа достатъчно протеин за мускулите.В допълнение към здравословната доза от суроватка, тези Protein Browni имат добавена протеин в списъка със съставка под формата на нахут.Това ще подобри текстурата, съдържанието на фибри, и цялостният хранителен профил далеч отвъд това, което най-вероятно сте свикнали, когато става въпрос за протеинови десерти - вафли, барове.

Съставки за приготвяне на Brownie Protein Bar


  •  нахут (приблизително 240 грама), филтрува се и се промива
  • 1/4 чаша неподсладено какао на прах
  • 2 лъжички суроватъчен протеин Optimum Nutrition Double Rich Chocolate Gold Standard
  • 1/4 чаша мед
  • 1/2 чаша натурално фъстъчено масло
  • 1 чаена лъжичка Бакпулвер
  • 1/4 чаша неподсладено бадемово мляко
  • 1 яйчен белтък

Инструкции за приготвяне на Протеинови барове - Protein Browni?


  • Загрейте фурната до 350F (180 ° С).
  • Изберете Малка тава за печене.
  • Поставете всички съставки в блендер. Разбъркайте  ги докато сместа стане гладка.
  • Изсипете в облицована тава и печете в продължение на около 15 минути.
  • Добавете по желание една супена лъжица от естествен аромат с портокал, това ще направи шоколадовия протеинов бар като оранжеви Protein Browni
Ние от Fhl.bg знаем ,че сте големи фенове на Fit and Shape Brownie Protein Bar, един от най-продаваните протеинови барове, не само поради ниската си цена, но и заради страхотния вкусно, но вече можете да се насладите и на новото шоколадово изкушение от Fitspo а именно crunchy protein bar .Със сигурност ще му станете фенове,дори още като видите снимката.А отзивите от тези, които го опитаха още на Републиканското по културизъм 2016 са наистина страхотни.Разбира се, когато имате желание за кулинарни изпълнения, сме насреща с лесна за изпълнение рецепта за протеинови барове!

Коментари