Аргинин и фитнес

Аргинин действие


Ефекти на аргинин

Аргини се превърна в хит при фитнес добавките заради своята ниска цена и висока ефективност.Само тези два фактора са достатъчно основателни за да добавите прием на l-arginine във вашия арсенал от фитнес добавки. Като добавим и липсата на аргинин странични ефекти,мисля че определено трябва да изпробвате тази хранителна добавка.
Аргинин заслужава Вашето внимание и е неразумно да има толкова ефективна и здравословна добавка и да не я използвате.Нека все пак проследим, какво да очакваме, като аргинин действие.След като прочетете този материал съм сигурен,че ще добавите аргинин прием преди тренировка!

Какво е действието на аргинин и каква е правилната аргинин дозировка

С какво помага аргинин при фитнес тренировки

Когато тренирате тежко с тежести, тялото бързо започва да изисква повече кислород. Настъпи ли този момент, вие ще започнете да натрупвате млечна киселина в мускулната тъкан, което след това генерира бързо настъпване на умора.Първоначално тази умора се усеща като парене в мускулите и ако нямате воля да продължите, просто спирате серията в диапазона на 8-12 повторения. Понякога това е напълно достатъчно особено ако сте изпълнили серията с нужната интензивност и тежест, но това натрупване на умора може да бъде изключително ограничаване на вашия напредък.Така че, ако можете да получите повече кислород към тъканите и мускулите, като по този начин се намалява натрупването на количество млечна киселина и съответно размера на умора, вие ще увеличите драстично резултатите и ползите от тренировката.Както вече знаете най-добрия и бърз начин да увеличите доставката на кислород и хранителни вещества към мускулите и мозъка е да увеличите нивата на азотен оксид в тялото ви.

Как да се увеличи на азотен оксид в тялото ви

Най-разпространеният начин за увеличаване на азотен оксид е чрез редовни тренировки и фитнес упражнения. Когато стартирате програма с тежести, мускулите ви се нуждаят от повече кислород, който се доставя от кръвта. Сърцето изпомпва кръв с по-голяма сила към мускулите а лигавицата на артериите освобождава азотен оксид в кръвта, който отпуска и разширява съдовата стена, което позволява повече кръв да премине през тях. С напредване на възрастта, нашите кръвоносни съдове и система стават по-малко ефективни, поради вредата от свободните радикали, двигателна неактивност, и неправилно хранене.Всички тези фактори влияят зле на организма и нашите вени и артерии, са в не добро състояние. Спортистите и младежите имат най-оптимални системи на азотен оксид, отразяващи тяхната енергия и издръжливост.

 Аргинин цена
Друг начин за увеличаване на азотен оксид е чрез хранителни добавки, най-вече чрез консумирането на аминокиселините L-аргинин и L-цитрулин. Аргининът, които може да бъде намерен в храни като ядки, плодове, месо и млечни продукти, директно създава азотен оксид и цитрулин вътре в клетката.Citrulline след това се рециклира обратно в аргинин, което прави още повече азотен оксид. Ензимите, които превръщат аргинин до цитрулин и цитрулин в аргинин, трябва да функционират оптимално за ефективното производство на азотен оксид. Ние можем да защитим тези ензими и азотен оксид, чрез консумирането на здравословни храни и антиоксиданти, като плодове, чесън, витамини С и Е, Co-Q10 и алфа-липоева киселина, което ви позволява да произвежда повече азотен оксид. Азотният оксид трае само няколко секунди, в тялото, колкото повече антиоксидантна защита ние предлагаме, толкова по-стабилна ще бъде и по-дълго ще продължи азотната помпа.Цената на хранителни добавки с аргинин е поносима и е по джоба на всеки, можете да се възползвате от най ниски цени на аргинин във fitnessdobavki.bg осигурени от Fhl.bg!

Азотният оксид за спортисти и културисти

Увеличаване на азотния оксид се превърне в новото мощно оръжие за всички спортисти и културисти. Спортистите приемащи добавки с L-аргинин и L-цитрулин подобряват значително притока на кръв и кислород към скелетните мускули. Аргинин също се използва, за да се улесни отстраняването на млечна киселина, което намалява умората и времето за възстановяване. Тъй като нивата на аргинин се изчерпват по време на тренировка, трябва да добавите прием на аргинин, аргинин алфа кетоглутарат и цитрулин ,за да поддържате висока ефективност от тренировките. Добавките с L-Arginine и цитрулин малат могат да помогнат за възстановяване на тази линия ,което дава възможност за по-добри тренировки и по-бързо възстановяване от тренировките.Увеличаване на нивата на азотен оксид ще помогне за увеличаване на вашата енергия, жизненост и цялостното здраве. Основната максима е да сме активни за да изглеждаме и се чувстваме добре, само тогава всичко това има смисъл.


Използвани източници и информация за Аргинин

Коментари