Аминокиселини за отслабване

Аминокиселини и тяхното значение за изгаряне на мазнините

Аминокиселини, витамини, минерали и микроелементи, всички те играят значителна роля при диети за отслабване. Дали ние ще отслабваме или пълнеем освен от приема на калории и тяхното изразходване, като цяло зависи значително от нашите хормони. И точно тук се определят ключът към ефективното отслабване. Прием на някои аминокиселини ни позволява да се стимулираме организма да произвежда достатъчно хормони за изгаряне на мазнини, по естествен начин и в хармония с нуждите на организма.

Имат ли аминокиселини странични ефекти


Аминокиселините са природни съединения, от които тялото се нуждае за да функционира правилно. Приблизително 20% от човешкото тяло се състои от протеини. Белтъчните молекули съставляват голяма част от мускулите, тъканите и клетките, и аминокиселини са в основата на протеиновите молекули.Това означава, че аминокиселините имат огромна роля в много различни биологични процеси, които ви позволяват да отслабнете, да бъдете енергични и жизнени и като цяло да се чувствате силни и здрави.

Аминокиселини при диети за отслабване

Един от най-важните хормони за изгаряне на мазнини е хормон на растежа (Соматотропин, STH). Ние произвеждаме този хормон, докато спим или тренираме в залата с тежести. Той стимулира синтеза на протеини и повишава окислението на мазнини. Хората с наднормено тегло обикновено имат по-ниски концентрации на хормон на растежа, което често пречи за намаляване на телесното тегло и отслабване. За съжаление, хормон на растежа е много скъп и трябва да се инжектира под строго и компетентно медицинско наблюдение за да се избегнат странични ефекти. Ето защо е по-безопасно да се симулира организма да отделя този хормон, естествено. Прием на Някои аминокиселини в достатъчни количества и взети на празен стомах преди лягане могат да дадат доста добри резултати при диети за отслабване.

Аминокиселини за отслабване-аминокиселини прием

Аминокиселините които помагат за отслабване са:

  • Аргинин
  • Глутамин
  • Метионин
  • Л-карнитин
Синтезът на растежен хормон изисква и витамин В6, витамин В12 и цинк.

Аминокиселини странични ефекти

Допълване на диетата с прием на аминокиселини, за да отслабнете може да балансира хормоните, и сложи метаболитните процеси в работен режим и най-важното без никакви странични ефекти.Затова не се колебайте да инвестирате в здравето си като вземете и добавите витамини и аминокиселини, това определено ще  помогне да се освободите от излишните килограми и да се чувствате здрави и енергични.Можете да се възползвате от най ниски цени на аминокиселини от fitnessdobavki.bg благодарение на Fhl.bg!

Използвани източници за Аминокиселини

Коментари