Scitec Collagen Liquid - Течен колаген мнения

За тези, които се занимават с бодибилдинг, вдигане на тежести, канадска борба и други силови спортове е много важно, да имат мощни мускули, здрави кости, както и здрави ставите и сухожилията. Точно за тях е направен и Scitec Collagen Liquid, предназначена да помогне на атлетите да постигнат добри резултати в любимия си спорт без риск за здравето.Естествено в графата на нуждаещите се от колаген са и всички останали които водят активен начин на живот и с напредването на възрастта изпитват нужда да доставят допълнително количество колаген за своите стави,кожа,коса и нокти.



Колагенът Liquid Scitec Nutrition е хидролизиран колаген в течна форма, с добавка на витамин В6! Течен Колаген за пиене е отличен източник на аминокиселини. Хидролизиран колаген е уникална по аминокиселината си структура поради високите количества на глицин, лизин и пролин, които се намират в по-малки количества от други протеини като хранителни добавки. Глицин 33% и 10% пролин, които са основните компоненти в синтеза на колаген и еластин. Тези две вещества са от съществено значение за здравето на ставните връзки, сухожилия, кости, стави и дори кожата. Тъй като естествената способност да си представите необходимите количества от колаген за съединителната тъкан намалява след 25-годишна възраст е нужо са си го доставяте чрез прием като хранителна добавка.

Scitec Collagen Liquid е хидролизиран колаген и е по-лесно смилаем поради ниското му молекулно тегло ,той се абсорбира в рамките на 30 минути.Хидролизиран колаген е от полза в замяна на синовиалната флуиди между ставите и второ, да се ремонтира и да се изгради хрущял изтънял от прекомерна употреба чрез въздействие и стрес от тренировки,тежки физическr натоварвания и напредване на възрастта. Нашите тела са съставени от 30% колаген, от които 70% от тези протеини са съединителна тъкан, изработена от колаген.
Хидролизиран колаген предоставя аминокиселини, като глицин, пролин и лизин, които са нужни на организма за изграждане на съединителната тъкан, и за да регулираkе растежа на клетките. Това ще бъде от полза за коса, кожа, мускули, хрущяли, сухожилия и растеж на кръвните клетки. Някои лекари се отнасят към този продукт като новия продукт против стареене на века.

Също така трябва да се отбележи, че в Scitec Collagen Liquid има наличие на витамин В6, който играе важна роля в поддържането на здравето на ставните връзки. Благодарение на течната хидролизирана форма Колагенът се абсорбира бързо и започва да действа още след 30 минута. Ако имате болки в ставите и сухожилията - просто трябва добавите прием на течен колаген от Scitec Collagen Liquid.
От гледна точка на цена, едва ли ще намерите по-ниска за течен колаген в бутилка от 1000 милилитра, гарантирано то Fhl.bg.Scitec Collagen Liquid има дневна доза от 25 мл която ви доставя 40 дози в бутилка.

Колаген Liquid от Scitec Nutrition се препоръчва за употреба от всички активни хора независимо мъже или жени които имат нужда от допълнително колаген.Най-уязвими и нуждаещи се, са спортисти, независимо от спорта, но най-вече, че е необходимо за тези, които са активно ангажирани в тежки силови спортове и бойни изкуства, където натоварването на ставите и сухожилията са в постоянен риск.

Коментари