MuscleTech Nitro-Tech Power мнения - Ревю

След експлозията от нови продукти от MuscleTech не останаха фитнес добавки, които да не са подновени или дори изцяло наново преобразени.Performance Series претърпя множество ъпгрейди, но тук ще разгледаме наистина един бестселър при протеините а именно Nitro-Tech.Години наред той е символ за качество и определя изключителен стандарт за суроватъчен протеин.Това обаче не е достатъчно за изследователите от MuscleTech.Те следват новостите и изискванията на пазара и разделиха Nitro-Tech на цели четири отделни и различни протеина с индивидуални съставки.Това е страхотно за потребителите и така ще можете по-прецизно да насочите хранителните си доставки с точно определен състав от Nitro-Tech.Тук ще разгледаме Nitro-Tech Power, който можете да закупите от fitnessdobavki.bg с гарантирано най-ниски цени на протеини.Nitro-Tech Power ви помага да изградите мускули, както никога преди с добавянето на няколко мощни и доказано ефективни съставки.



Nitro-Tech Power Whey ви доставя 30 грама протеин в доза от 48 грама.Качеството на протеина е от основно значение ,затова от от MuscleTech са използвали най-бързо абсорбиращия се и с максимално висока биологична стойност протеин, включително и суроватъчни пептиди и 97% суроватъчен протеин изолат, това са най-чистите източници на протеин,които са достъпни за спортистите. Суроватъчните пептиди са мощен източник на аминокиселини,който подпомага развитието ви, като подобрява възстановяването от вашите изтощителни тренировки и дори поддържа инсулиновия отговор за по-добра доставка на хранителни вещества. Нещо повече, суроватъчните пептиди имат една от най-високите биологични стойности (БП) от всеки друг източник на протеини.Биологичната  стойност на протеиновите източници,е основен показател за това колко добре те се абсорбират и усвояват от организма.


Nitro-Tech Power Whey съдържа клинично доказана и ефективна доза от 6 грама Pure Creatine Monohydrate във всеки две лъжички от протеина.

Nitro-Tech Power Whey съдържа и научно утвърдени и доказано ефективни дози от 2.5 грама бетаин в 2 лъжички от протеина, за  увеличаване на силата и чистата мускулна маса.Бетаин е аминокиселина, която е доказано, че има потенциални ползи за подобряване на състава на тялото и помага да качите мускулна маса като същевременно намалявате процента на мазнини, защото неговите способности са за насърчаване на протеиновия синтеза в тялото.

Nitro-Tech Power Whey осигурява доза от 14.8 грама на ВСАА - Левцин, Изолевцин и Валин ,в 2 лъжички от протеина.Това ще възпламени синтеза на протеини и постави тялото ви в най-добро анаболно състояние. Размерът на левцин който се съдържа само в една лъжичка от NitroTech Power доказано увеличава силата с над 40%.

Nitro-Tech Power доставя клинична доза от Boron Citrate.Бор Цитрат повишава свободния тестостерон.Има много микроелементи (витамини и минерали), които допринасят за синтез на тестостерон, като например: витамини А , С , D , К2 , цинк , магнезий , йод , калций и др ...Но това, което често се пропуска е минерала бор. В действителност Boron в момента, дава най-впечатляващите резултати на естественото производство на Tестостерон по отношение на научни доказателства.За разлика от повечето други протеини, Nitro-Tech Power включва научно изследвана доза от 200 mg от бор цитрат (на 2 лъжички протеин).Много експерти смятат, че ние получаваме значително по-малко бор чрез храната от нашите деди, и това е така, защото модерното земеделие бързо изчерпва почвата, в която се отглежда храната ни, оставяйки по-малко бор - и по-малко от множествена друга естествено срещащи микроелементи - в крайния продукт.

Протеина на MuscleTech, Nitro-Tech Power съдържа и доставя доза от 480 mg (на 2 лъжички протеин)  прах от вишна.Има достатъчно научни изследвания, които доказват ,че прах от вишна подобрява възстановяването, чрез намаляване на болки в мускулите след тренировки.Стандартното лечение на мускулна болка и възпаление е с нестероидни противовъзпалителни лекарства . Това са някои от най-често използваните видове лекарства. Но тъй като те могат да имат смъртоносни странични ефекти, включително стомашни кръвоизливи , сърдечен удар, и бъбречна недостатъчност, търсенето на природни средства, които могат да се окажат по-полезни и по-безопасни е натрупало повишено внимание. Наблюдаваните противовъзпалителни ползи отвишните, накарали учените да разследват по задълбочено, дали те биха могли да се използват за защита на мускулите от болки и да спомогнат за ускоряване на мускулното възстановяване.Резултатите са категорични в полза на орално приложените антоцианини от кисели череши-вишни, значително намалиха индуцирана от възпаление болка.

В заключение ще кажем ,че протеина на MuscleTech, Nitro-Tech Power е високо качество суроватъчен протеин ,което се гарантира от Multi-Phase Filtration Technology.Тази технология е за филтриране на протеина така той има по малко мазнини,лактоза и други примеси.Така със всяка доза от 48 грама ,получавате 30 грама чист протеин, предимно от суроватъчни пептиди, които имат няколко предимства в сравнение с други форми на протеин. Като начало, те са бързо усвояващи, и с най-висока биологична стойност.Така тялото ви може лесно да усвоят аминокиселините от протеина за да изгради сериозни и впечатляващи мускули. Това прави Nitro-Tech Power идеален избор както след тренировка ,така и по всяко време през целия ден когато имате нужда от допълнителне прием на протеин. 

Коментари