MusclePharm Combat 100% Whey мнения - Ревю


Combat 100% Whey съдържа само суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат.Така че големият въпрос, е какво е толкова различното в тази версия на Combat? Ами като за начало, следвайки световните тенденции и проблемите които имаха през изминалата година отностно съдържанието на протеините и добавените в тях аминокиселини, просто изчистиха протеина от всичко.Да, правилно сте прочели,няма да има повече аминокиселини в свободна форма, като глутамин, глицин, аланин, или аргинин. Просто това се търси и иска от пазара и потребителите и MusclePharm отговарят на тези искания с новия протеин на прах Combat 100% Whey.Протеиновата добавка е с минимално съдържание на мазнини и ниско съдържание на натрий, която доставя бързо усвоими източници на протеини за изграждане и поддържане на чиста мускулна маса.



 MusclePharm Combat 100% Whey съдържа суроватъчен протеин изолат (WPI) като най-първа и основна съставка. Това е най-доброто качество на суроватката, която съдържа 90% протеини и почти никакви мазнини или въглехидрати (т.е. лактозата).Това е чудесно за тези, които r;dj лактозна непоносимост.

Следващата, съставка суроватъчен протеин концентрат (WPC). Сега, това е по-ниско качество форма на суроватка, очакваме това да е възможно най-добрия концентрат,както направиха редица компании преди това.Combat 100% Whey е по-чист от стария Combat, няма изкуствени оцветители или пълнители,само 25 грама чист суроватъчен протеин. Усъвършенстването на останалата част от списъка на съставките са типични съставки, които ще намерите в повечето други протеини на прах на пазара. Това включва обичайните асортимент от естествени и изкуствени аромати, сгъстители, като гума гуар, сол, и изкуствени подсладители, сукралоза (Splenda) и Ace-K.Сега сме в очакване да пристигне новия протеин MusclePharm Combat 100% Whey и от Fhl.bg гарантираме за най-ниска цена на протеини в онлайн магазин fitnessdobavki.bg

Коментари