BioTech USA Muscle Mass мнения - Ревю

BioTech USA винаги са мислили за своите клиенти.Muscle Mass е за тези от вас,които тренират упорито и тежко но не могат да си доставят нужните калории за покачване на мускулна маса.Повече сила, по-голяма производителност, по-големи мускули.Всеки трениращ се стреми към това, но за хора които са с метаболитен тип Ектоморф, които имат най-големи трудности при покачването на килограми и мускулна маса, това се оказва изключително трудна задача.Ако сте от тези атлети, задължително добавете Protein Mega Matrix.

Muscle Mass мнения за протеин за качване на мускулна маса

Изберете комбиниран продукт, който ще ви помогне по пътя на растежа.


BioTech USA Muscle Mass е едно доста добро предложение на fitnessdobavki.bg от гледна точка на ниска цена на протеин и хранителни вещества които съдържа. Ефективното усвояване на хранителните вещества е от ключово значение. Мулти витамини One-A-Day съдържат всички важни витамини и минерали, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и организма.Но ако искате да подготви мускулите ви за наистина сериозен растеж,това няма как да е достатъчно. Вие не може да бъде нежен към мускулите в залата ,но дори и да тренирате тежко ако нямате добро и качествено възстановяване, няма как да се получат нещата. Трябва винаги да мислите за непрекъсната доставка на аминокиселини и въглехидрати по време на тежък физически труд, тренировка или каквото и да е натоварване.Ето защо BioTech USA Muscle Mass е много добър протин за мускулна мускулна маса - протеин-въглехидратна смес с пълен набор от аминокиселини, BCAA, глутамин за бързото възстановяване след тренировки. Gainer за мускулна маса на BioTech ще възстанови мускулния гликоген след тренировка, когато мускулите са възстановени това е гаранция за подобряване на ефективността по време на тренировка.Така ще сте по-силни и издръжливи, и спокойни, че имате материал за растежа на мускулите в комбинация с енергия и тонус.Протеин на прах, Muscle Mass е смес от пет вида въглехидрати и 11 вида протеин, без добавена захар.

Muscle Mass прием
Muscle Mass състав и съдържание


Въглехидратната матрица PentaCarb Matrix, включва малтодекстрин, фруктоза, декстроза, восъчна царевица и инулин в 48 грама за доза от 7 грама.Които са с различен гликемичен индекс и скорост на усвояване.Така ще имате бърза доставка на гликоген след тренировка и постепенно освобождаване за по дълъг период от време.

Протеиновата матрица в Gainer на Biotech за мускулна маса и смес от суроватъчен протеин, говежди протеин, млечен протеини, бавен казеин, и растителни протеини.Тази смес ви доставя 17 грама на сто протеин което е малко ниско ,но все пак това определя и цената на гейнъра.В препоръчаната доза от 70 грама ще ви достави 12 грама протеин.

В заключение:BioTech USA Muscle Mass е гейнър за покачване на килограми смес от протеини и въглехидрати,без добавена захар. Той е Отличен вариант за тези които качват много трудно килограми и мускулна маса и търсят протеин на много ниска цена.

Коментари