Gaspari Nova-X мнения - Ревю

Още при пръв поглед на етикета, ще ви светне лампата е ще се запитвате легален ли е този продукт.Въпреки че в света на фитнес добавките, разрешените съставки, постоянно сменят своя статут и трябва просто да погледнете към коя дата се отнася заключението.Можете да бъдете сигурни, че Гаспари са си свършили работата и няма да рискуват.Към днешна дата Gaspari Nova-X е един от най-силни и легален продукт ,който стимулира покачването на тестостерон.

Gaspari Nova-X съдържа микс от 6 съставки, които са основни,като някои от тях, може би познавате,като DAA (D-аспарагинова киселина или D-Aspartic acid).Но други са сравнително непознат,като Toxicodendron Vernicifluum Extract. Искате да знаете дали тези играчи са действително ефективни или не!Да започваме дисекцията тогава!

Андростерон" (50 mg):3α-хидрокси-5α-андростан-17-он , или андростерон , е различен от 1-DHEA, или 1-андростерон.Много хора се объркаха, защото на етикета е изписано андростерон (естествен метаболит на DHEA.За да има смисъл от това пояснение, андростерон е DHEA метаболит, чрез андростендион / тестостерон / ДХТ / и т.н.Андростерон е естествено образувал се Androgeen в интерстициалните клетки на тестисите. Андрогенното действие е 7 пъти по-малко от това на тестостерона , но се използва като международен стандарт за андрогенна активност: 1.0 международна единица (IU) съответства на 0,1 mg AA се отделя в урината като метаболитен продукт на тестостерон.


Не беше ли Андростерон нещо забранено?


Въпроса е дали Андростерон, може да бъде атакуван от FDA / DEA като нещо, което е в нарушение на забраната от 2014 за прохормонни. Но, андростерон се намира естествено и се среща в боровия прашец, ето как Gaspari го продава легално.Цитирания по-горе източник показва, че андростерон се намира естествено в черен бор (цветен прашец) , в размер на 0.22μg на 10 грама на цветен прашец. Ние не сме сигурни дали това е достатъчно да премине теста на DSHEA, но това е наистина естествено срещаща се съставка.Ще отнеме време, за да видите дали тази съставка е разрешена, но за сега, изглежда е законно продавана от Gaspari, като ефективно средство за покачване на тестостерона.Въпросът сега е колко ефективен е орален прием.

Mucuna Pruriens екстракт (250 mg):Растение което вирее в Индия, Африка и Карибите, Mucuna Pruriens (известен още като Velvet Bean) със своето съдържание на антиоксиданти. Това е типично стандартизирано за L-Dopa.Що се отнася до мястото в тестостерон бустер ,тя е доказано ефективна за увеличаване на производството на тестостерон.Повишаване на Растежният хормон!Това съединение е полезно за стимулиране на растежния хормон (GH) в организма.Изследването е при 500mg доза, за да предизвика повишаването на GH.Ако взимате по 2 дози Nova-X , вие ще получите тласък в GH

Toxicodendron Vernicifluum екстракт (100 мг):Това е една от съставките, която е под въпрос  и загриженост отностно безопасността.Но щом от Gaspari, гарантират,ние сме уверени, че тази съставка ще свърши работата си и няма да представляват заплаха.Какво е butein?
-butein е мощен инхибитор на естроген ,който се срещат в природата, и всичко е законосъобразно.Поне за сега!По-често се нарича дърво китайски лак , Toxicodendron Vernicifluum е роден в Китай, Корея, и Корея. Традиционно, тези дървета са били високо ценени за техния токсичен сок, който е бил използван като лак в Oriental laquerware. Семената и листата са били традиционно използвани в китайска медицина, за да се отърве от тялото на паразити и да спре кървенето.Едно бързо търсене в PubMed разкрива, че е имало 12 проучвания, проведени върху този екстракт, но ние нямаме обяснение защо би бил полезен в тестостеронов бустер. Едно изследване показва, че е полезен като противоракови и противовъзпалително средство.Но когато потърсите по-обстойно, ще откриете достатъчно информация за тази съставка, която има анти-ароматазни ефекти.Когато казахме ,че искаме нещо ново и различно от Gaspari ... това е един от начините да го получиме.Ако тя се извлича правилно, тя няма да създаде заплахи, за които някои са загрижени. Тъй като не разполагаме с лабораторни тестове, ние наистина не може да потвърдим, нито да отрече всичко това, и ние сме в очакване на мнения.Ако искате да използвате този продукт, вие ще трябва да се доверите, на Gaspari ,че количествата butein в Toxicodendron Vernicifluum са безопасни.

Клиентите искат силни тестостеронови бустери и силни естроген-инхибитори, но това е трудно за индустрията на фитнес добавките ,които са под постоянен обстрел от FDA / DSHEA истинско изпитание е да създадеш нещо наистина ефективно и то да от правилната страна на закона. Ако искате да останете съвместими с FDA / DSHEA  това означава съставките трябва да бъдат намерени в природата.Ако butein е толкова добър, колкото доказателствата сочат, това е начина, и риск който предприемат от Gaspari ще е обоснован.

Diosterol ™ :Diosterol е патентован, силно концентриран екстракт от Dioscorea Nipponica.Според Hi-Tech Pharmaceuticals, Inc. (създателите на Diosterol), този екстракт еСтандартизиран до минимум 40% Protodioscin, 60% Общо furostanolic сапонини, и 90% от общо сапонини, включително например диосгенин и 5а-хидрокси Laxogenin .Съдържанието на сапонин на този екстракт е впечатляващо и трябва да бъде ключът към неговата потентност.Стероидните сапонини са били идентифицирани като биоактивните съставки, отговорни за анаболните и афродизиак ефекти.Протодиосцин е основния сапонин, който дава възможност на тялото да произвежда повече тестостерон чрез повишаване на нивата на лутеинизиращ хормон (LH), който хормон освободен обикновено от хипофизната жлеза помага за поддържане на производството на тестостерон. С увеличаване на LH, се увеличава и нивото на тестостерон.Ако сте чували за този сапонин преди, то единствената причена е Българската билка Бабини зъби. Вече писахме защо български трибулус е най ефективен, поради високото си съдържание на сапонин-Протодиосцин, който ще повиши тестостерона.

Комплекс за Инхибиране на DHT (210 mg):Двете основни съставки на Nova-X за Инхибиране на DHT са Pygeum Africanum и екстракт кора и палма-Saw Palmetto. Този уникален екстракт идва от Prunus africanum дървото или африканска череша. Кората се използва традиционно в африканска медицина за въпроси, свързани със здравето на простатата. В съвременните изследвания е доказано,че влияе на DHT рецепторите.DHT или дихидротестостерон е друг полов хормон и андроген в тялото. Приблизително 5% от тестостерона в тялото ви се превръща в ДХТ. Защо искаме да потиснем това все пак? DHT е основният фактор допринасящ при мъжете за плешивост, и още нещо, което той ни отнема е потенциала за повече тестостерон.Така че има смисъл, да искаме да го държим под контрол.Saw Palmetto предотвратява превръщането на тестостерон в DHT. от начините, че Сминдух работи (както е инхибитор на 5-алфа).

Коментари