Scivation Xtend Free мнения - Ревю

В света на фитнес индустрията и производството на фитнес добавки има тъжни претенденти и реалните претенденти. BCAA аминокиселини са основен продукт в арсенала на всеки спортист, така качеството и ефективността са от основно значение.Естествено и да се търси ниска цена на BCAA аминокиселини, но това да не е за сметка на качеството.Е Scivation Xtend притежава всички тези качества и е безспорен избор за бцаа аминокиселини, за всички фитнес плъхове в продължение на почти 10 години.

В зората на новата "чиста" ера на фитнес добавки, повече потребители изпитват остър недостиг на повече натурални продукти без изкуствени подсладители, оцветители и други такива, които са от значение от гледна точка на дългосрочната безопасност от прием.Ние виждаме тенденция, при която все повече и повече потребители кликват, за да видят дали продукта е с естествени подсладители.Истината е,че това на този етап е доста оскъдно.Независимо дали търсите протеин на прах или BCAA аминокиселини, ако държите да са натурални продукти без изкуствени подсладители, ще се затрудните от избора на такива. За да отговори на това търсене, Scivation е разработила Xtend Free, която съдържа всичко от оригиналния BCAA Xtend, но няма никакви изкуствени подсладители и оцветители.Затова ние от Fhl.bg , бързаме да ви запознаем с новите BCAA аминокиселини Xtend Free.

Може ли 100% естествени BCAAs да се превърне в реалност?


Защо има толкова малко играчи на този пазар, при такова търсене?Пазара е залят от фитнес добавки,всеки ден излизат нови и нови продукти а натурални BCAAs, без изкуствени подсладители са малко. BCAAs аминокиселини са пословични и много трудни за подслаждане и овкусяване. Защо е така? Те са с много гаден и горчив вкус, и това отнема доста сукралоза (изкуствен подсладител), за да се промени това.Но ако има един производител, който може да направи това, то това е Scivation - в края на краищата, те са тези, които първи са създали BCAAs с добър вкус, на първо място! 

Какво съдържа Xtend Free


Както и при оригиналния Xtend, новата версия използва предимно отворени без патентовани съставки етикети, така че да знаете точно какво приемате в тялото си, за да подхраните Вашите интензивни тренировки.Xtend Free все още съдържа една и съща голяма комбинация от съставки, за да подхранят вашите интензивни тренировки, сега това е просто без изкуствени вещества! 
Верни на себе си, Scivation придържа към съотношението на научните изследвания, обезпечени с BCAA 2: 1: 1. Това означава, във всяка порция от Xtend Free, вие ще получите BCAA 2: 1: 1 (7 грама)3,500 mg на левцин, 1,750mg на Isoleucine, и 1,750mg от Валин.Вие получавате 3,5 грама от левцин, която често се смята, че е главният анаболен активатор на mTOR път в тялото. По този начин вие получавате повече от необходимото за изграждане на мускули, дори когато не сте пили протеин.Добавянето на BCAA също е доказано, че забавя умората и премахва мускулните болки, ускоряване възстановяването след интензивни тренировки.

L-глутамин (2 g) в Xtend Free:Глутаминът е основния елемент за възстановяване,в Xtend Free. Това не е мускулно изграждащ и никога на е бил рекламиран че е такъв.Глутамин е от полза за "запазване на мускулите" по време на тежки тренировки и веднага след тях.Глутаминът насърчава и засилва съхраняването на мускулния гликоген, предотвратява мускулното разграждане, причинено от всяка тренировка с висока интензивност, и намалява нивата на амоняк в кръвта, глутамин намалява и възпаленията.Предозирането с глутамин е излишно, но от гледна точка на възстановяване и презареждане на тялото ви, той със сигурност има много положителен ефект.

Електролитен Blend (1,170mg) в Xtend Free:Тонове електролити се губят чрез потта по време на високо интензивна тренировка, а дори 2% загуба на нивата на хидратация, може да доведе до тежки спазми, намалена работоспособност, както и нарушение на функцията на централната нервна система. За да се предотврати това, Xtend Free включва електролитен бленд състоящ се от тринатриев цитрат дихидрат, калиев хлорид и натриев хлорид.Натриев хлорид е един от основните електролити в организма, който изпълнява няколко ключови функции в тялото. Той не само отговаря за поддържането на адекватните нива на течности в организма, но и е силно ангажиран в мускулната контракция и функциониране на нервната система.Калият е друг решаващ електролит,който участва в мускулните и нервните функции, най-вече на сърцето. Изчерпаните нива на калий в организма, могат да предизвикат спазми, умора, забавени рефлекси, които не сте от полза по време на тренировка.

Citrulline Malate (1 g) в Xtend Free:Все още можете да се насладите на всички ваши печалби с Xtend Free без да се притеснявате за потенциалните вредните ефекти на фалшиви багрила и подсладители.Citrulline Malate е невероятно ефективен азотен оксид бустер в тялото.Той е изключително ефективен за издръжливостта на организма, благодарение на ролята си на вътре клетъчния буфер в организма. Естествено дозите цитрулин малат, които са нужни са 6-8 грама,за да получите всички клинично доказани ползи.Въпреки това, е добър бонус.

Подсладители на Xtend Free:Голямата разлика между Xtend Free и оригиналния Xtend е премахването на всички изкуствени оцветители и подсладители. Stevia е заменил сукралоза и Ace-K като основен подсладител в Xtend Free. В допълнение, е добавена, лимонена киселина за да се запазят нещата на ниво.Големият въпрос е, може ли горчивината на BCAAs да се преодолее само с подсладител стевия? Stevia е доста добър вариант и прави приятен на вкус Xtend Free. Scivation е компания, която смесва наука и иновациите и винаги е била в челните редици на тази игра.

Оцветители на Xtend Free:Всички изкуствени оцветители са били отстранени и заменени с естествени оцветители като Red Beet Root Powder.

Вкусове на Xtend Free за съжаление на този етап са само два: Crisp Apple и Mixed Бери.Не се съмняваме ,че линията от Xtend Free ще се радва на голям интерес,поради завишеното търсене на такива продукти.Тогава Scivation може лесно да се разшири линията от аромати и се надяваме да включва един от нашите любими вкусове Диня.

Докато новия Scivation Xtend Free пристигне, Вие можете да се насладите и възползвате на най-ниски цени на Xtend , гарантирани от fitnessdobavki.bg.

Коментари