BPI Sports Pump-HD мнения - Ревю

И BPI Sports Pump-HD не беше подминат от ъпгрейд.Дано да е за добро, има много нови съставки, така че е почти гарантирано,че ще се чувствате различно от всичко, което някога сте опитвали преди и без азотен бустер странични ефекти.Първо, имайте предвид, че новия Pump-HD  не е свободен от стимуланти, той просто е без кофеин и йохимбин. Всичко това беше част от опита на BPI да пусне азотен бустер изчистен от забранени съставки и в същото време да е толкова ефективен,дори и повече от това.

Азотен бустер cena и начин на прием

Нека започнем с дисекцията на BPI Sports Pump-HD !

Какво съдържа BPI Sports Pump-HD


Глицерол 2X-RS ™ (1 грам):Глицерол отдавна се използва като основен компонент в много от азотните бустери в момента на пазара. Това е добре за хипер-хидратация, и напомпване до пръсване на мускулите, когато се дозира ефективно. Проблемът с глицерол моностеарат, това което е Глицерол 2Х (свързан глицерол моностеарат 2Х-обратното захващане система), е, че 75% е под формата на стеаринова киселина. Това са наситени мазнини, така че не получавате толкова добри резултат за грам от гледна точка на реалното количество глицерол, както бихте направили с нещо като HydroMax, което е 65% глицерол.

Citrulline силикатите (1 грам):Citrulline, и Citrulline Malate, се превърнаха в едни от най- популярните азотни помпи, съставки в предтренировъчните продукти,които повишават плазмените нива на аргинин, по-добре от допълването му с различни други азотни оксиди (NO).Освен това,цитрулин помага на инсулиновата реакция на организма в прозореца след тренировка.Вместо Malate, BPI използва цитрулин, свързан с силикат, който напомня на Nitrosigine, където аргинин е свързан към силикатна молекула. Това доведе до подобряване на бионаличността и абсорбцията на аргинин, така че тази идея е вероятно да се прилага и при цитрулин.Освен това, силициев диоксид добавка има ползи особено за костна система и предпазва сърцето.За съжаление, все още се знае малко, за тази конкретна форма на цитрулин, така че ние ще си запазваме правото да ви информираме допълнително за нея,когато имаме повече информация за направени изследвания.

Cyclocreatine PCR (1 грам)-Cyclocreatine Molecule:Cyclocreatine е уникална форма на креатин.Креатин монохидратът е добре известен, за покачване на сила и мускулна маса, която е с доказани качества. Cyclocreatine е още една от алтернативните форми на креатин, който обещава по-добро насищане и усвояване от организма на креатин.Проблемът с повечето от тези нови форми на креатин е, че няма публикувани изследвания за валидиране по отношение на ефективността.Няколко изследвания са били направени на cyclocreatine и установиха, че може да подобри познавателните способности, особено по отношение на паметта .И има някои предимства по отношение на подобряване на фокуса по време на вашите тренировки.

Andrographis (1 грам):Андрографолид е основният компонент на биоактивен Andrographis, билката се използва за лечение на простудни заболявания и други заболявания. Докато по-голямата част от проучванията, проведени върху андрографолид са проучили неговите свойства като противовъзпалително средство,в  едно проучване е установено, че тя може да даде тласък на азотния оксид (NO) и производството му в тялото.Както всички знаем, увеличаване на NO нивата е добро за генериране на много яко напомпване.Ние просто нямаме представа колко е необходимо, за да се засили това действие при хората и колко се съдържа в Pump HD.

Cordyceps:Cordyceps е една гъба, която традиционно се използва в китайската медицина като адаптоген Какво я прави подходяща за прием преди тренировка?Адаптогените са добре познати и проучени в борбата със стреса и забавяне на появата на умора. Което ви позволява да тренирате по-тежко и ви доставя невероятен тонус по време на тренировката.През последните няколко години, кордицепс е получил много внимание от страна на определени марки и знаменитости.

Green Tea - Зелен чай катехини:Зелен чай и съдържащите се в него катехини имат безброй ползи за здравето, те подпомагат за загубата на тегло и намаляване на холестерола. Той също така позволява на организма да "изгаря мазнините" като гориво!Това трябва да бъде там, вместо "кофеин и йохимбин" .Едва ли ще може да ги замести, но е в тяхната графа. EGCG катехин, който се извлича от растението Camellia Sinensis. Зелени чай екстракти са спечелили много внимание напоследък за техните ползи, свързани със съдържание на антиоксиданти, кръвното налягане и здравето на сърцето.Освен това, зелен чай екстракт помагат на организма да се увеличи окисляването на мазнините и термогенезата в същото време намаляват телесното тегло.Това ще позволи на тялото ви да използва съществуващите мастните депа като ценна форма на енергия по време на тренировките.

Кверцетин:Кверцетин е добре проучен биофлавоноид намерен в ябълки, лук, и други плодове и зеленчуци. Той действа синергично със катехините в зеления чай,  за подобряване на бионаличността и абсорбцията на двете съединения в организма чрез инхибиране на катехол-О-метил.В едно проучване,се доказва, че  кверцетин увеличава издръжливостта при тренировки чрез увеличеното производство на митохондриите биогенезата в мускулната клетка.

Rhodiola:Rhodiola е една от любимите ми билки, които производителите, започнаха да включат в своите предтренировъчни продукти. Този мощен адаптоген предоставя редица ползи за всяка тренировка.Като,намаляване на стреса,увеличаване на когнитивните способности,намаляване на умората ,подобряване на издръжливостта.

Echinacea Purpurea:Echinacea е билка, която обикновено се използва за лечение на обикновена настинка. В случая Echinacea се използва, за да увеличи с товароподемността на червените кръвни клетки на кислород.Повече кислород за мускулите, по-качествени тренировки и издръжливост по време на натоварванията.

Витамин В-6:B-6 е един от основните витамини, за синтез на здрави червени кръвни клетки, и по-специално хемоглобин. Без хемоглобин, червените кръвни клетки не са в състояние да транспортират кислород ефективно на околните тъкани и органи. Без постоянна доставка на кислород и хранителни вещества, мускулите няма да функционират правилно.

Theobroma Cacoa Seed Extract: Той се извлича от какаово дърво и притежава умерен, подобен на кофеин ефект, но има по-дълготраен и по-мек ефект.Theobroma също така допринася за усещането което изпитвате, когато ядете шоколад, особено черен шоколад.

Citrus Aurantium:Citrus Aurantium, известен още като горчив портокал, е безопасен, доказан заместител на ефедрин.Има химична структура, подобна на ефедрин. Горчив портокал активира Beta-2 и Beta-3 рецепторите в тялото, който стимулират освобождаването на триглицериди (липолиза). Това е допълнителен бонус ,който кара тялото да "изгори" мазнини като гориво.

Фосфотидилхолин:Фосфотидилхолин е вид фосфолипид и основен компонент на биологичните мембрани. Те са също така член на лецитин група от молекули и са включени в клетъчната сигнализация.Тъй като те са част от лецитиновата група съединения, те могат да имат фосфатидна киселина в тях, което може да помогне за изграждане на мускулите.

Сигурни сме че бяхме изчерпателни :), въпреки че има още съставки, които не разгледахме а те присъстват в продукта.Но мисля, че не са от голямо значение и това ви стига, за да пробвате новия BPI Sports Pump-HD от Fhl.bg на най-добра цена.Знаейки колко добре BPI с вкусовете, можете да заложите и последния си лев, че те ще се опитат да направят продукта поне толкова добър, колкото Best BCAA и 1 MR Vortex!

Коментари