Глутамин за Отслабване

Глутамин при диети за отслабване

Използването на глутамин за отслабване и загуба на тегло е подкрепен и доказан от много изследвания и проучвания.Всички те потвърждават Глутамин, като ефективна добавка за отслабване и помощ за тези, които имат да изгорят няколко килограма. L-glutamine естествено води до освобождаване и повишаване на човешки растежен хормон, който играе важна и основна роля в метаболитните процеси. Това дава възможност на обмяната на веществата,да бъде по-ефективна при изгаряне на мазнините, които обикновено са най-упорити и се складират в проблемните зони-корем, паласки, ханша, краката!

Глутамин дневна доза - глутамин преди или след тренировка


Глутаминът в черния дроб има регулаторен статут. Това означава, че присъствието му в процеса на черния дроб и метаболизма го прави ефективен войник за транспортиране на мазнините, за да бъдат изгорени за енергия. Ако тренирате правилно с индивидуална фитнес програма и диета с калориен дефицит, и добавите прием на глутамин, тялото може да премахне големи количества от мазнини, за да бъдат изпратени в метаболитната пещ и да се използват за енергия. 

L-глутамин премахва апетита за сладко

Много хора ще бъдат приятно изненадани, че когато започнат прием на глутамин ,неконтролируемото чувство и желание за сладки храни изчезва.Това се дължи на способността му да подобрява метаболизма на глюкозата и увеличаване на инсулиновата чувствителност.Неконтролираното желание за сладко е проблем на много хора и той е особенно засилен когато сте на диета и клетките на тялото изпитват остър недостиг на енергия.Глутамин се превръща толкова бързо в глюкоза, че тази жажда за клетъчна енергия и желанието да ядете сладко изчезва, това е основна предпоставка за ефективността на глутамин за отслабване.


L-глутамин и Фитнес

Спортистите и любители на фитнеса обичат тази аминокиселина, заради невероятния възстановителен ефект и насърчаване на растежа на мускулите. Не само, че има огромен ефект върху производството на растежен хормон, но glutamine е ефективен стимулант за ефективно използване на протеините. Това означава, че глутамин помага да се доставят протеини и хормон на растежа, където и когато трябва.

Глутамин преди или след тренировка



По време на вдигане на тежести и аеробни упражнения, глутамин незабавно подкрепят работещите мускули с енергия. При натоварване организма изпитва засилена нужда от глутамин. Глутамин може да бъде превърнато до глюкоза в бъбреците, без да засяга глюкагон и инсулин. Това е едно от основните предимства на glutamin, допринася за доставката на енергия, като заобиколя нуждата от инсулин, който е основен виновник за натрупването на мазнини.

Когато сте с наднормено тегло, ще ви трябва глутамин повече от нормалното. Ако не разполагате с достатъчно глутамин в организма, тялото ще започне да разгражда мускулната тъкан, за да получите допълнителна аминокиселина. В този случай, можете да започнете да губите мускулна маса и се забавя обмяната, така далече няма да стигнете ,този път води до задънена улица.

Ако има достатъчно глутамин в организма ви, можете да отслабнете и поддържа мускулната маса. Добавянето на глутамин към вашата диета ще ви помогне да остане на пистата когато сте на диета и намаляване на апетита към високите гликемичен въглехидрати.

 Глутамин цена,най-ниски цени на глутамин
Глутамин ще намали апетита към въглехидрати с висок гликемичен индекс и ще направи вашата програма за отслабване много по-лесна. Глутаминът ще помогне за предотвратяване на депресия, по време на диета както и премахване на умората.Това са състояния, които са често срещани при калориен дефицит и диети. Глутамин синтезира невротрансмитерите в мозъка, което естествено ни помага да се отпуснем, и повишава настроението ни. В мозъка, той се превръща в глутаминова киселина и повишава концентрацията на GABA (гама-аминобутирова киселина). И двете глутаминова киселина и GABA се считат за "горива за мозъка" тъй като те са от съществено значение за нормалната психична функция.

С напредване на възрастта, загуба на тегло може да бъде едно от най-трудните неща с които сте се захващали и не можете да се справите но с добавки глутамин, това може да бъде далеч по-лесна задача.Забравете за диети и хапчета за отслабване ако не сте добавили глутамин в дневните нужди.Цената на глутамин е в порядъка на 30 лв за 300 грама и е най-ниска във fitnessdobavki.bg благодарение на Fhl.bg ! Хранете се правилно, като приемате достатъчно Здравословни мазнини, висококачествен протеин, въглехидрати с нисък гликемичен индекс и достатъчно зеленчуци, богати на антиоксиданти.

Използвани източници и информация за Глутамин

Коментари