Откъде да купя животински желатин - Gelatine Forte

Хрущялите и сухожилията са съставени от протеини, а именно, колаген. Желатин често се нарича протеин за ставите, защото доставя на тялото нужното количество колаген. Между ставните пространства постоянно се нуждаят от производството на колаген, който, от своя страна, е отговорен за перфектно функциониране на ставите.

Животински желатин доставя вещества на тялото, необходими за образуването на хрущял. В конвенционалната храната, която ядем всеки ден, тези вещества липсват или са в недостатъчни количества. По време на тренировки и интензивни натоварвания, обикновено се губи и колаген. В допълнение, витамин В6, биотин и калций стимулира клетъчния метаболизъм и по този начин играе много важна роля в поддържането на мобилността. Натоварването на ставите по време на тренировка е много по-високо, отколкото в ежедневието. Гръбначния стълб, бедрото и коленните стави, и глезена многократно изпитват увеличаване на телесното тегло на товара. Няма нищо изненадващо в това, че еластичните влакна на хрущяла стават по-тънки. В допълнение, ставите, дори без високи натоварвания са подложени на естествен процес на износване. Износването зависи от възрастта, телесното тегло и физическа активност. Научните изследвания показват, че прием на желатин помага и гарантира, че съставните компоненти на аминокиселините необходими за поддръжка на ставите и сухожилията остават непроменени и отложени в хрущяла, и се предотвратява намаляването на желатина.Симптомите на недостиг на желатин започват в началото с  болки в ставите, чупливи нокти или разцепване на косъма-цъфтене.

Къде да намеря желатин на най-ниска цена за кг

Желатин на прах


 За да се осигури бързо и дългосрочно на тялото нужния колаген в продукта Weider Gelatine Forte е подсилен с колаген хидролизат. Този колаген, вече е разграден на малки пептиди, които се абсорбират по бързо от организма. Редовният прием на желатин на прах, също така насърчава еластичността на кожата и силата на съединителната тъкан. Колаген протеин укрепва съединителната тъкан и осигурява на кожата хидратация, така появата на целулит е предотвратена! Неговият дефицит в храната може да доведе до загуба на еластичността на кожата, сухожилията, ставите, костите и кръвоносните съдове. Редовното приемане на костен желатин в комбинация с витамини и-минерали възстановява организма.Съветвам ви да си купите от Weider Gelatine Forte, който е на много добра цена и високо качество.Желатина на прах можете да поръчате от Fhl.bg!

Лечение с желатин:За оптимални резултати, се препоръчват курсове на прием на желатин по 3 месеца, два пъти годишно.

Коментари

  1. Животински желатин купувам от натурални продукти, онлайн магазин.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар