Pure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000 мнения - Ревю


Как да избера качествен и същевременно ефективен Л-карнитин на капсули и по възможност на добра цена.Това е въпрос който преследва и интересува повечето от хората които стартират диета за отслабване.Нормално е! Като се има предвид, че на пазара на хранителни добави се предлагат толкова много добавки за отслабване.Бих искала ви помогна в избора,като споделя своето мнение за един такъв продукт,който отговаря на поставените изисквания!Защо се спрях на Л карнитинът на Pure Nutrition и съм доволна от него?



На първо място ме спечелиха с факта ,че L-Carnitine на Pure Nutrition се произвежда с най-качествените суровини за л-карнитин - Carnipure.Швейцарската компания Lonza, произвежда Carnipure и гарантира за високата 100% процентова чистота на продукта,на което се дължи и безспорната му ефективност.

На второ място Pure Nutrition предлага три разфасовки  L-Carnitine:30,60 и 100 капсули,което е много добре за да пробваш с малката опаковка преди да се довериш в инвестицията за голяма без да знаеш дали ще си доволен и как ще ти се отрази приема на л карнитин.

На трето място бих поставила концентрацията на активната съставка, която е 1000 мг. в една таблетка.За активно спортуващи жени бих препоръчала дневен прием до 2000 мг тоест две капсули 1 сутрин на празен стомах и 1 капсула 30 мин. преди физическо натоварване. При мъжете прием на л карнитин трябва да и съобразен и с килограмите до 3000 мг дневно.

На четвърто място  бих искала да споделя ефекта от приема на Pure Nutrition - L-Carnitine 1000 mg:при консумацията на този продукт започнах да ставам по-енергична,което ми даде предпоставки за по-голям интензитет в тренировките,което от своя страна засили метаболизма ми и се отрази на килограмите ми.Бих искала да отбележа,че отслабването и изчистването на мазнините, е чрез тяхното изгаряне под формата на енергия.Тялото се преобразува, изчиства и стяга!
За два-три месеца редовен прием,съчетан с правилен хранителен режим и спорт ще постигнете желаните резултати!Аз успях!

Коментари