Now Foods Arginine мнения - Ревю

Аргинин при еректилна дисфункция

В повечето случаи сме свикнали да разглеждаме аргинин като фитнес добавка.Естествено това не е случайно, защото аргинин прием е много популярен при спортистите.Какви са ползите и действието сме разгледали и посочили в нашия блог Аргинин-L-Arginine.Сега ще направим поглед от един по-различен ъгъл, за действието и ефекта от прием на аргинин при еректилна дисфункция.Това е разстройството , за което никой не иска да говори, но според последни изследвания в световен мащаб, 43% от жените и 31% от мъжете страдат от сексуална дисфункция. Сексуалната дисфункция е широко дефиниран като невъзможността да се насладите напълно на полов акт. Жените обикновено го преживяват като загуба на либидо (сексуалното желание) и / или неспособността или трудности в постигането на оргазъм. Мъжете го преживяват като импотентност, известен като технически еректилна дисфункция.



Въз основа на стотици проучвания, л-аргинин, есенциална аминокиселина и един от градивните елементи на протеините в организма, е станал известен като безопасен и ефективен начин чрез хранителни добавки да подпомогнете за отстраняване на този проблем и за мъже и жени.L-аргинин е доказано, ефективен и подобрява притока на кръв към гениталиите, като разширява кръвоносните съдове и помага на пениса да увеличи размера си до пълния си капацитет, като по този начин увеличава размера, твърдостта, и честотата на ерекцията.L-аргинин има подобен ефект и при жените. Притока на кръв прави клитора и вагиналната тъкани по-чувствителна и отзивчива към сексуална стимулация и спомага за увеличаване на възможността за постигане на оргазъм. Въпреки, че не е имало толкова много изследвания, направени на аргинин добавки при жените, като при мъжете, има достатъчно такива, които потвърждават,че прием на добавка аргинин повишава сексуалната активност.

Тук идва и мястото в което трябва да представим Now Foods L-Arginineот fitnessdobavki.bg.Л-аргинин е прекурсор на азотен оксид (NO) в човешкото тяло. През 1990-те, учените са открили, че NO е съединение, което спомага не само за подобряване на кръвообращението, но е важно и за нормална сексуална функция при мъже и жени. Без аргинин няма да има NO, и без NO, мъжете не биха могли да имат ерекция.Ето защо, когато добавите прием на now foods l-arginine вие ще гарантирате повишаването на азотен оксид (NO),което е гаранция за решаване на Вашите проблеми.Наясно сме,че фактора аргинин цена е от основно значение,но L-аргинин, използван в този продукт е с фармацевтично качество и има GMP сертификат.Така че е по-добре да помислите и за качеството и ефективността на продукта.Нормалния прием на Now Foods L-Arginine е 2 капсули от 1 до 3 пъти дневно.Предлага се в 2 опаковки от 100 и 250 капсули от 500 милиграма.

Коментари