BioTech USA AAKG 1000 мнения - Ревю

Аргинин алфа-кетоглутарат, или AAKG, е прекурсор за производство на азотен оксид и потенциално подобрява кръвния поток и доставка на хранителни вещества (като креатин или аминокиселини) на мускулите. BioTech USA AAKG 1000 се приема от културисти или фитнес ентусиасти за да се почустват напомпани и силни по време на тренировка.Аргинин алфа-кетоглутарат-AAKG е основна съставка в повечето азотни бустери и предтренировъчни добавки. 



AAKG дава на потребителите сериозно напомпване. Тази помпа може да доведе до по-пълноценни тренировки и така желания нацепен вид в залата. Естествено прием на аргини има още много ползи за организма.Ако искате повече информация за аргинин - действие и прием, можете да я получите от нашия Блог.Сега ще обърнем малко внимание на конкретния продукт - BioTech USA AAKG 1000.Той доставя стандартното съдържание на 1000 милиграма в таблетка.Това което със сигурност е факт, че няма да намерите по-добър вариант цена-качество на аргинин.Продукта е от доста време на пазара и се наложи с ниска цена и добри отзиви от него.Опаковката от 100 таблетки е удобна и ще ви стигне за около месец (30-40 дни).Аргинин е в списъка с фитнес добавки на всеки сериозен атлет.Има естествено и други предложения на аргинин, които можете да разгледате.


През изминалия месец BioTech USA пуснаха на пазара и своя нов вариант AAKG Elite.Продукта съдържа Аргинин алфа-кетоглутарат и добавени витамини към него.
Както вече добре знаете аргинин можете да закупите на най-ниска цена от fitnessdobavki.bg с подкрепата на Fhl.bg!

Коментари