Animal Pak мнения - Ревю

Посочете друга такава фитнес добавка, като Animal Pak , която да се задържи 30 години на пазара и да се купува със същия успех както през първите години. Аз мисля че едва ли има такава .Освен ако не енякой от другите продукти от серията Animal Universal .Дори ако трябва да бъда честен ми е неудобно да говорим за ревю на продукт, който е излезнал на пазара през 1983 година. Ревю се пави на нови непознати продукти, за които е нужна допълнителна информация. А тук статистиката говори сама за себе си, 100% от Олимпийските щангисти и над 90% от състезателите при мъжкия и женски културизъм използват комплекс от витамини и минерали, като огромен процент от тях е Animal Pak.

Animal Pak ревю и мнения за мултивитамините, какво съдържат


animal pak действие: Изследванията са доказали, че силови атлети като културисти и Powerlifters, поради интензивността и честотата на техните тренировъчни програми, имат по-високи хранителни изисквания, отколкото редовни спортисти. Проучванията показват, че тези уникални нужди са увеличени за културисти, които редовно се състезават и са на диета. По време на нискокалорична диета или диети, които са еднообразни например, ориз и пиле, потенциалът за хранителни дефицити се увеличава драстично. Повече от тревожен е фактът, че много от сериозно трениращите фитнес, дори и тези които приемат редовно мултивитамини, изпитват значителни хранителни дефицити. Основните мултивитамини или дейли формулите, няма да бъдат достатъчнни за да запълнят тези дефицити.

С течение на времето, тези пропуски продължават да растат. В крайна сметка, тялото ви ще спре да функционира на оптимални обороти. С други думи, вие ще се ударите в стената, развитието ви достига плато и сте във застой. В действителност, дори ако само един от ключовите хранителни вещества липсва от вашата диета, тялото ви може да изключи анаболните процеси, необходими за изграждане на мускулна маса. Когато това се случи, Вие спрете да растете и да покачвате маса и сила. Резултатите са слаби или почти липсват. Застоя е на лице!

 Състезателите и сериозно спортуващите културисти знаят, че мултивитамините са от основно значение за резултатите и са на първата линия за поддържане на висок имунитет от който зависи вашето представяне в дългосрочен план. Няма атлет който да успее, ако често боледува и е извън залата а когато е в нея не е на 100 %. Тези хранителни пропуски влияят не само върху вашата производителност и размер, но те ​​започват да да повлияе на начина, по който другите ви фитнес добавки работят. За много от днешните добавки, за да работят ефективно, тялото ви се нуждае, от качествени мултивитамини за мъже и за жени. Лошото хранене означава слабо активиране на скъпите добавки които пиете. Или много хора, които не се хранят правилно или не приемат мултивитамини не усещат и добавките които пият. Animal Pak е вашата застрахователна полица, за да се предотврати това. Една друга причина за да пиете Анимал пак е изчерпването на хранителните вещества предизвикано от лекарства които приемате. Употребата на някои лекарства, може да доведе до недостиг на витамини и минерали. Позовавайки се на "науката" ако искате да сте големи и нацепени батки, очевидно този проблем може да се изостри. Дори обикновените лекарства като аспирин, ибупрофен, антидепресанти и понижаващи холестерола лекарства, могат да изтощят тялото и да имате дефицит на фолиева киселина, желязо, калий, и OTC и важни витамини. Ако използвате лекарства от всякакъв вид, това е още една причина да взимате Animal Pak.

Animal Pak действие, състав и прием
анимал пак състав
С Витамини Animal Pak, можете да получите много от всичко, което Ви трябва. И няколко екстри.Animal Pak разполага с оптимизатори, като пиридоксин алфа-кетоглутарат ( PAK), карнитин, lipotropics, L-аргинин, алфа липоева киселина, Eleuthero, и други подобни. Във всеки пакет, можете да получите огромна арсенал от над 60 ключови съставки, които са доставени в точното количество, в точното време. Всяка от 11-те таблетки, включени във всеки Пак е специално формулирана да достави всичко най-необходимо. Помислете за Pak Animal ,като предпазна фитнес добавка за защита на тялото Ви на фронтовата линия. Ако тренирате с тежести, тогава е абсолютно необходимо, да тренирате с Animal Pak.

Не на последно място трябва да споменем за цената на Animal Pak. Мисля че всички сте свидетели през последните месеци, че animal pak цена от Fitnessdobavki.bg е уникална и е по джоба на всеки който иска да закупи тези мултивитамини.

Animal Pak прием: Вземете по 1 пакет на ден по време на неактивния сезон за поддръжка,и по 2 опаковки по време на диета или когато тренировките са необичайно интензивни.За състезатели които са в активен сезон дозата Animal Pak е по 2 пакета дневно. Не забравяйте, че докато повечето добавки идват и си отиват, малко са тези ,които са издържали изпитанието на времето.

Коментари