BSN Pumped Edge - мнения за новия Азотен бустер на BSN

BSN Pumped Edge е вече на пазара на хранителни добавки. Да, очаквайте най-новия азотен бустер от BSN най-скоро във Fhl.bg-онлайн магазин за хранителни добавки

BSN Pumped Edge изненадва тенденциите на пазара да се създават фитнес добавки с абсолютно прозрачни съставки-без патентовани смеси. В този нов азотен бустер огромна част от съставките са патентовани. Това ограничава контрола и точната представа какво пиеш. За някои, това не е проблем, стига да работи азотния бустер, но има фитнес любители, които не обичат патентованите смеси. Азотния бустер BSN Pumped Edge разполага с 16 различни съставки, само шест от които са изброени с техните точни дози, всичко друго е патентовано. Едно от основните неща, които трябва да се отбележат за този азотен оксид, е, че е освободен от стимуланти. Така, че за тези от вас които търсят азотен бустер без кофеин и стимуланти, това е добра новина. 

BSN Pumped Edge мнения и най-добра цена

Всяка доза в лъжичка BSN Pumped Edge е 12 гр и кутията има 30 дози общо 360 грама. Формулата не изглежда твърде различен от оригиналния Nitrix, но със сигурност ще бъде много по-силна, благодарение на формата на прах.

Какво съдържа BSN Pumped Edge


  • Глицеро Pump Complex - VELOX  Citrulline & Arginine Matrix (3G), GlycerOsorb Калциев глицерофосфат и глицерол моностеарат Matrix (465 mg), Магнезиев глицерофосфат (250 mg), Нар екстракт (100 мг), глог екстракт (100 мг), AstraGin Panax Notoginseng и Astragalus (25 mg) , Транс- Resveratrol (15 мг), черен пипер екстракт (5 mg)
  • Muscle Support Matrix (3,1 грама) -  Креатин Монохидрат, Безводен Креатин и креатин HCL
  • Efforsorb Endura Composite (2.3 грама) - лимонена киселина, натриев бикарбонат и ябълчена киселина.


BSN Pumped Edge действие



Какво действие трябва да усетите от прием на BSN Pumped Edge. Преди да изпробваме продукта, само може да гадаем дали ще е ефективен. От BSN обещават-увеличаване производството на азотен оксид, както и подобряване на силата и фокуса.Но матрицата от аргинин и цитрулин е доста малка като количество, само 3 грама обща. Това е твърде малко, както знаем цитрулин е ефективен в по висока доза.  По добро кръвообращение означава по-добро "напомпване на мускулите" и възстановяване след тренировка. Азотният оксид засилва притока на кръв към мускулите, чрез разширяване на кръвоносните съдове, и намаляване на триенето, свързан с кръвния поток. По-ефективен транспорт на хранителните вещества и кислород до мускулите със сигурност е предпоставка, за покачване на мускулна маса и сила, както и за по-добро възстановяване. BSN Pumped Edge обещава всичко това, но във времето ще се докаже неговото действие. Това което ние искаме е по-интензивни тренировки за по-дълъг период от време. В съчетание с разумна диета и тренировъчен режим, BSN Pumped Edge, ще ви помогне да изградите чисти мускули.




BSN Pumped Edge прием



В комбинация с добра диета и тренировки, ефекта от BSN Pumped Edge трябва да се усети още през първите 2 седмици. Действието и ефекта от BSN Pumped Edge започва 20 минути след първата доза. Какво може да очаквате-напомпване на мускулите, увеличаване на кръвоснабдяването и повишена сила. Заедно с това скок в енергийните нивата и концентрация. Ако тренирате усилено и се храните правилно, Вие ще продължите да имате добри резултати в залата и Вашата физика.

Очаквайте BSN Pumped Edge на най-ниски цени от Fhl.bg. Надяваме се продукта да влезне бързо в категорията за най-добър азотен бустер. Това само времето и отзивите и мненията ще покажат.

Коментари