Animal Pak на прах мнения - Ревю

Най-добрите витамини и минерали за спортисти

Animal Pak доминират като най-добрите хранителни добавки с витамини и минерали за спортисти в цял свят, вече повече от три десетилетия.Това само по себе си говори, че анимал пак е фитнес добавка, която е спечелила доверието със своето високото качество и animal pak действие.За много хора обаче, беше проблем animal pak прием със своите 11 хапчета в един пакет.Разбира се има и такива, за които това не стои на дневен ред, но повечето animal pak мнения са, че той е труден за преглъщане или най-малкото е досадно да гълташ толкова много таблетки и хапчета на веднъж.За някои е нужно голямо количество вода, за да ги преглътнат а това не се харесва на всеки. Проблемите Ви са решени вече, защото на хоризонта се задава новата версия на краля на витамините - Animal Pak Powder.

Каква ще е цената на Animal Pak Powder, естествено е този въпрос да е сред първите които интересуват всички които използват фитнес добавки с витамини.За сега Animal Pak Powder може да се закупи само от Bodybuilding.com на цена около 27$ , но Вие знаете, че от fitnessdobavki.bg очакваме първата партида, и ще можете да закупите Animal Pak Powder на най-ниски цени!

Витамини Animal Pak Powder

Animal Pak Powder Състав

Няма да навлизам в подробности за всички тези над 100 съставки, които се съдържат в една порция от витамини Animal Pak, никой и не би чел,толкова информация така или иначе,можете да разгледате състава на витамини Animal Pak от съдържанието в снимки, ние ще се съсредоточим върху различните смеси, съдържащи се в Animal Pak на прах и да подчертаем някои ключови фактори за всяка комбинация.

Какви са съставките в Animal Pak на прах?

Ето и разбивката на всяка група от съставки в Animal Pak Прах

Витамини и минерали: витамин А, витамин С, витамин D, витамин Е, тиамин, рибофлавин, ниацин, витамин В6, фолиева киселина, витамин В12, биотин, пантотенова киселина, калций, фосфор, йод, магнезий, цинк, селен, мед, Манган, Chromium, калий.

Комплекс аминокиселини: аланин, аргинин, аспарагинова киселина, цистин, глутаминова киселина, глицин, глутамин, хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, треонин, триптофан, тирозин, валин.

Комплекс за възстановяване: суроватъчен протеин изолат, говежди протеин изолат от черен дроб , Eleutherococcus senticosus, Хоторн Бери, бял трън, цитрусови биофлавоноиди, карнитин, холин битартарат, инозитол, Пара-аминобензоена киселина, пиридоксин кетоглутарат.

Антиоксидантен комплекс: Alpha Lipoic Acid, коензим Q10, гроздов екстракт, лутеин, ликопен, борова кора екстракт, Kelp.

Храносмилателни ензими комплекс: Bromelain, инулин, липаза, папаин, Acid протеаза.


Каква е разликата между Animal Pak на хапчета и Animal Pak на прах


Най-голямата разлика между витамини Animal Pak на хапчета и Animal Pak на прах  е, че при прахът е отстранена по-голямата част от комплекса за черния дроб и е заменен с протеинов комплекс. Animal Pak започва с твърди дози от всички важни витамини, като витамин A,витамин B, витамин C, витамин D, витамин E и витамин K и важни минерали като манган, мед, селен и магнезий.Това не би трябвало да учудва някой все пак, това е най-добрия мулти-витамини и минерали комплекс и няма как да бъде такъв ако не запълва дневните нужди от витамини и минерали.

Комплекс аминокиселини в Animal Pak на прах 


Тук е мястото, където нещата започват да стават интересни за витамини Animal Pak, не всеки ден, виждате толкова аминокиселини, в мултивитаминен комплекс. Animal Pak на прах съдържа 19 различни аминокиселини включително ВСАА и EAAs.Всяка доза от Animal Pak доставя 325 mg левцин, 185mg  Isoleucine, и 175 мг Валин. Тези три аминокиселини с разклонена верига са основни в подкрепата на мускулния протеинов синтез и ускоряване на възстановяването.Заедно с EAAs и ВСАА, няколко несъществени и условно незаменими аминокиселини са включени такива като глутамин, тирозин, и аргинин, като по този начин предоставя пълен спектър от всичко което тялото ви се нуждае, за да се максимизира синтеза на протеин през деня.

Не се заблуждавайте, витамини Animal Pak не е за хора със заседнал начин на живот. Трябва да сте сериозен фитнес плъх или спортист и тогава наистина ще оцените каква поддържа и производителност дава тази хранителна добавка.

Тук е и мястото, където трябва да посочим най-голямата разлика между двете форми на витамини Animal Pak. Изключени са Uni-Liver ™ смес, съдържаща се във формулата Animal Pak на хапчета и вместо тях е добавен комплекс от Uni-Pro смес, която съдържа суроватъчен протеин изолат, говежди протеин изолат, Eleutherococcus senticosus, Хоторн, Milk Thistle, Цитрусови Биофлавоноиди.Това не е поредната ви порция от протеинов шейк, така че не бъркайте съдържанието на суроватъчен протеин тук, с това в протеиновия шейк. Uni-Pro бленд е само 3,270mg, така че суроватъчния изолат в нея е само 2 грама, а останалата част идва от други играчи в сместа.Въпросът тук е да се добавят допълнителни хранителни вещества и аминокиселини, които не винаги получават през целия ден. 

Антиоксидантен комплекс в Animal Pak на прах


Animal Pak # 1 Витамини:Години наред, витамините Animal Pak царуват, като един от най-добрите хранителни добавки с витамини в целия свят, за сериозни спортисти.Хора, които тренират с Висока интензивност и подлагат организма на драматични промени с диети и тежки щанги. Тренировките изграждат мускулите, намаляват мазнините, и подобряват цялостното ви здраве. Въпреки това, заедно с тези предимства, идва необходимостта от хранителна добавка която се бори с натрупването на свободните радикали.Свободните радикали са атоми или молекули, които съдържат нечетен брой електрони и може да се образуват, когато кислорода взаимодейства с някои други молекули в тялото. Когато това се случи в по-голям мащаб, те започват да променят ДНК и клетъчните мембрани и в крайна сметка това води до заболявания като атеросклероза, диабет и дислипидемия. Антиоксидантите са вещества, открити във всички видове плодове и зеленчуци, които се борят срещу разпространението на свободните радикали в организма. Animal Pak на прах съдържа някои от най-мощният антиоксиданти ,като ликопен (който се намира в доматите) и CoQ10.По-конкретно, коензим Q10 може да подобри сърдечната функция, притока на кръв, и покачване на HDL (добрия холестерол).

Храносмилателни ензими комплекс в Animal Pak на прах

Един от често пренебрегваните фактори за цялостното здраве на човека са червата. Разбира се, всички сме запознати с Гастроинтестинален дистрес при ядене или пиене на нещо, което не е в синхрон с нашите системи, но системата за Гастроинтестинален дистрес също играе важна роля в подкрепа на оптимално здраве в тялото.Съвременните изследвания установяват връзка между бактериите в червата, енергийния баланс и, по-специално как това се отнася до нарушения, свързани със затлъстяването. Години на ред нездравословно хранене и приемане на вредни хранителни вещества, прекалено преработени храни могат да разрушават "добрите" бактерии във вашето тяло, това води до неправилно храносмилане и малабсорбция на ключови минерали и витамини.За щастие, Animal Pak на прах съдържа някои от най-мощните храносмилателни ензими, като бромелаин, папаин, и липаза за подпомагане на разбивката и усвояването на протеините и мазнините в тялото. Правилното храносмилане не само ще помогне да се чувствате по-добре, но и помага за облекчаване на подувания и дискомфорт в корема.

Animal Pak на прах дозировка

Вземете 1 до 2 лъжички (9-18 грама) Animal Pak на прах с достатъчно вода или напитка по избор със закуската или всяко друго хранене през деня. За тези, които се състезават или тренират с по-висока интензивност, две лъжички Animal Pak на прах са добър вариант.Що се отнася до вкуса, Animal Pak прах, за сега се предлага само във вкус Orange. Ако портокал не звучи вкусно за вас, тогава може просто да се придържате към добрия стар вариант на Animal Pak на хапчета.

Коментари