AllMax L-Carnitine L-Tartrate (LCLT) мнения - Ревю

Л-Карнитин играе жизнено важна роля в регулирането на метаболизма за гориво на мускулите.През последните години се направиха множество проучвания които доказват, че неговата наличност и натрупване в организма, могат да бъдат лесно манипулирани при хора, и въздействията върху физиологичните функции са забележителни.Това отново потвърждава огромния интерес и факта, че л-карнитин е най-използваната хранителна добавка от спортистите.По отношение на ролята на L-карнитин той прехвърля свободните мастни киселини в митохондриите, особено по време на спорт.Основният резултат от което е запазването на чернодробния и мускулен гликоген, това забавя настъпването на умората и затова се чувствате значително по-издръжливи, силни и мотивирани. Тези ползи са потвърдени от много научни доказателства.

Правилното Хранене е едно от най-важните условия за успеха на всеки спортист.Но вече на всеки е ясно,че не можете да натоварвате тялото максимално за по-дълъг период от време, без да имате адекватно възстановяване.Повечето спортисти са запознати с приема на хранителни добавки, които се използват за подобряване на спортните постижения.Но за обикновените трениращи за здраве и по-добра фигура всяка информация е ценна.



Ето защо днес ще Ви запознаем с една от тези хранителни добавки AllMax L-Carnitine L-Tartrate LCLT. Въпреки изобилните запаси от триглицериди и гликоген в тялото, черния дроб и мускулите имат ограничени капацитети, изчерпването им настъпва бързо, особено по време на продължителни натоварвания за сила, издръжливост и силова издръжливост. L-Carnitine L-Tartrate (LCLT) участва в транспортирането на мастни киселини в митохондриите. Недостигът на LCLT води до нарушена обмяна на веществата и мастна обмяна и от друга страна, намалява резултатите от физическа активност.Консумация на еднократна доза от 3 ​​грама LCLT, 90 мин преди започване на упражнения ще подобри производителността чрез транспортиране на кръвни свободни мастни киселини в митохондриите. Резултатите от множество изследвания показват, че добавки с LCLT тартарат увеличава добрия холестерол HDL и намалява лошия холестерол LDL.За подобряване на метаболизма на мастните киселини и техните записи, спортистите които практикуват редовно аеробни и силови спортове,се препоръча да консумират 3 грама LCLT, 90 минути преди тренировка.

Коментари