Gaspari SP250 мнения - Ревю

SP250 е новия азотен бустер от Gaspari Nutrition, който обещава невероятни резултати в залата.Продукта е предназначен за прием преди тренировка. Той съчетава няколко добре известни предтренировъчни съставки, които са специфични за Gaspari и с някои нови и уникални съставки.




Искам да започна с най-новото и интересно в продукта:
  
S- (2-BORONETHYL) -L-ЦИСТЕИН

S- (2-boronoethyl) -L-цистеин е съставка, която ние определено никога не сме срещали преди в някоя добавка азотен бустер за прием преди тренировка. Предварителни данни показват, че S- (2-boronoethyl) -L-цистеин е инхибитор на аргиназата, което означава, че блокира ензима, отговорен за разграждането на аргинин. Резултатът теоретично ще бъде увеличаване на циркулиращите нива Аргинин.

S- (2-boronoethyl) -L-цистин не е проучен при хора трениращи итърсещи ефект във фитнеса, така че е трудно да се каже колко ефективен ще е за напомпване и сила. Но със сигурност е интересна и уникална съставка, на която Gaspari очевидно, е инициатор и за пръв път пускат на пазара.

Следват дузина съставки които присъстват във почти всички азотни бустери и вече имате достатъчно информация за всяка от тях.Ето и пълно описание на съдържанието на Gaspari SP250

Gaspari SP250 състав и съдържание


CITRUS RX

Citrus Rx е смесица от различни цитрусови екстракти включително Citrus Natsudaidai Hyata, Citrus Junos Sieb ех Танака, Citrus natsudaidai, и Citrus Aurantium. Всеки един от тези екстракти съдържат различни полифеноли, които засилват липолизата, увеличават енергията и подобряват настроението,все неща които ни интересуват и търсим като ефект при прием на пред тренировъчни продукти.

АГМАТИН СУЛФАТ

В последните няколко години, агматин е задължителна съставка в предтренировъчните бустери.Агматин е доказано, ефективен за Модулиране на Азотния оксид.Подобрява инсулиновата чувствителност и Повишава Хормона на растежа и IGF-1.



ERIA Jarensis Extract

ERIA Jarensis е вид орхидея, която, за разлика от много други видове Orchid, съдържа фенилетиламин (N-Phenyldimethylamine) и производни. Gaspari не е първата компания която използва ЕРИА Jarnesis, така че това не е ново.Играта започна още когато през 2004 г забраниха ефедрина. След неговата забрана навлезе  DMAA, толкова обсъждан и разследван,но индустрията беше тотално разстроена след неговата зарана и спирането на продукти като Jack3d и OxyELITE Pro.След като DMAA беше забранен, играта беше, да се открие следващото най-голямо нещо. Нещата станаха сериозни , тъй като новите регулаторни битки бушуваха с пълна сила.Първото нещо, което излезе след DMAA е екстракт Dendrobium.Има още една съставка DMHA или 2-Aminoisoheptane, за която вече споменахме и писахме.Изобщо, ако ви прави впечатление, се създава излишна негативна шумотевица и индустрията се опитва да се възстанови от негативното вихрушката на преса, която засегна цялата индустрия.Компаниите се борят да открият легални и ефективни съставки,за да заместят вече забранените.Най- трудно част идва в намирането на съставка, която преминава всички тестове за разрешение на включване във фитнес добавките.Това означава нетоксично съединение , което няма да се метаболизира бързо като ЧСИ.Освен това,трябва да бъде разрешено от FDA / DSHEA.

И така в търсене на нещо подобно се стига и до N-Phenyldimethylamine.Фенетиламин, действа като невромодулатор в централната нервна система и има терапевтични ползи за повишаване на настроението, като повишава нивото на допамин.N-Phenyldimethylamine не е толкова мощен, колкото DMAA, но изглежда, че е единственото разрешено средство, след забраната на DMAA, което е със сходно действие и ефект за 2015 г. и началото на 2016 година.

Коментари