Хранителни добавки

Хранителни добавки

Сподели Хранителни добавки

Магазин за хранителни добавки в София Хранителни добавки с гарантиран произход и безплатна консултация

сряда, 3 февруари 2016 г.

Biotech tribulus maximus - Трибулус максимус мнения

Трибулус тестостерон

Няколко хормона стимулират собственото производство на тестостерон в организма. Двата най-важни и мощни стимулатори на секрецията на тестостерон са лутеинизиращ хормон (LH), който се секретира от хипофизната жлеза и гонадотропен освобождаващ хормон (GnRH) от хипоталамуса. Тази регулаторна система контролира нивата на тестостерон известна, като хипоталамус-хипофиза-тестикуларна. Действа в рамките на класическата отрицателна обратна връзка за контрол. Когато нивата на тестостерон са ниски, LH и GnRH стимулира производството на тестостерон. Когато тестостерон е високо, LH и GnRH може да се инхибира, впоследствие изключва естественото производство на тестостерон в организма. В много проучвания е наблюдаван ефекта от прием на Tribulus Terrestris.Хормоналните нива наблюдавани и преди и след прием на трибулус, включително и нивата на лутеинизиращ хормон (LH) чувствително се повишават след прием на на Tribulus добавка.Качествените Tribulus екстракт добавки увеличават нивата на тестостерон в плазмата от впечатляваща 40%.

Трибулус терестрис странични ефекти

 Biotech tribulus maximus помага да се повишат нива на тестостерон по естествен път, но в същото време казва на тялото, че всички хормонални нива са нормални. Това от своя страна помага за увеличаване на спортните постижения и мускулния растеж, поради увеличените нива на тестостерон, но без нито един от страничните ефекти ,които се наблюдават при повишаване на тестостерона със стероиди и прохормони. Основните ползи от прием на biotech tribulus maximus 1500 mg, са силно повишени нива на тестостерон, които водят до увеличаване на мускулната маса, възстановяване, издръжливост и увеличава сексуалното желание.

 Трибулус цена
Трибулус максимус Ви дава 90 таблетки от 1500 милиграма екстракт от билката бабини зъби.Тази кутия ще ви стигне за 3 месеца,както сами можете да прецените това е уникално ниска цена на трибулус.Tribulus Terrestris цена е основен фактор при избора,но истинското превъзходството и ефективността ,както и безопасността на екстракт от Tribulus terretris се изразява в биологично балансиране на активното вещество.Важно е да присъстват не само Protodioscin, Protogracillin, но и други ключови сапонини в критично важни съотношения. В продължение на много години Tribulus е бил използван и достъпен, само за атлетите на съветския блок. и Българските силови атлети, време е да му се насладите и Вие на най-ниска цена от Fhl.bg!

Използвани източници и информация за Трибулус

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Хранителни добавки и Фитнес добавки Последни публикации