Biocell Collagen-Natrol Collagen Skin and Joint Complex мнения

За разлика от повечето подхранващи съставки за стави, коса и кожа, които осигуряват подкрепа от един елемент, Биосел колаген на Натрол ви дава хидролизиран колаген тип II (60%), хондроитин сулфат (20%), и хиалуронова киселина (10%) в силно усвоима матрична форма а не комбинация от тези три съставки.Всъщност това е биоактивна матрица от концентрирани бионалични и естествено срещащи се молекули, които играят важна роля в способността на организма да поддържа здрава съединителни тъкан, гъвкави стави, както и младежки вид на кожата. Взети заедно, тези елементи осигуряват многоизмерерна хранителна помощ, която помага на организма по-ефективно да поднови съединителната тъкан в целеви ключови области като стави и кожа. Biocell Колаген на Натрол е направен от един-единствен естествен източник хрущял от пилешки гърди и използва патентован процес на производство, който гарантира бързо усвояване на колагена от организма.Предлага се в опаковка от 120 капсули, като дневната доза е 2 капсули.Това означава ,че кутията ще ви стигне за два месеца и е с гарантирано най-ниска цена на колаген от Fhl.bg! Повече от 20 клинични проучвания подкрепят безопасността, бионаличността и ефикасността на Биосел колаген и неговите съставки. 



Пилешкия гръден хрущял, е богат източник на колаген тип II, хиалуронова киселина, и хондроитин сулфат и е огледално сходен до състава на човешкия ставен хрущял. Хрущялът от пилешки гърди е много чист източник, тъй като той е свободен от кръвоснабдяване,не съдържа кръвоносни и лимфни съдове или капиляри като други животински части, от които се добива колаген тип I ,колаген тип III .Това е важно, защото много от заболяванията, бактерии, вируси, стероиди, антибиотици преминават по кръвен път или извършва чрез кръвоснабдяването. Колаген тип I и III са извлечени от кожи, кости и кожа на животни (телешко, пилешко, свинско, риба), за разлика от тип II, което е по-рядко, защото тя се открива предимно в хрущяла, където тя естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат в среда без кръвоснабдяване.

Biocell Колаген е направена чрез патентован производствен процес, който подлага пилешките хрущяли от гърди, чрез различни процеси, включително филтриране, пречистване, концентрация, хидролиза, и стерилизация, за да се гарантира постоянно качество и безопасност. Патентованния процес забележително отстранява замърсяванията и намалява размера на всички негови молекули, което ги прави високо усвоими и бързодействащи. Този състав и синергия между три молекули е уникален за Biocell Колаген и не могат да бъдат намерени в други колагенови формули и продукти. 

Коментари