Modern BCAA мнения - Ревю

USP Labs Modern BCAA е бестселър в категория аминокиселини bcaa.Аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) имат уникална химична структура.Те са незаменими аминокиселини и са от основно значение за всеки човек, едва ли сериозен атлет може да мине без тях.Кое отличава modern bcaa, от останалите бцаа аминокиселини.Несъмнено със съотношение 8-1-1 на левцин-изолевцин-валин.Вече подготвихме статия с която представихме всички ползи от прием на Аминокиселини bcaa 8:1:1.Сега само ще подсилим твърденията с още няколко факта за левцин.Можете да бъдете сигурни ,че купувате modern bcaa на най-добра цена от fitnessdobavki.bg!

modern bcaa цена онлайн


Leucine работи ефективно само в комбинация с изолевцин и валин за да възстанови мускулите, регулира кръвната захар, и осигури на организма енергия в най-необходимия момент.Ето защо USP Labs Modern BCAA са толкова добри, в тях тази комбинация е в оптимални граници. Тя също така увеличава производството на хормони на растежа и подпомага за изгарянето на висцералната мастна тъкан, която се намира в най-дълбоките слоеве на тялото и малко отговорния към диета и физически упражнения. Левцин, изолевцин и валин са с разклонена верига аминокиселини (BCAAs), и всички те спомагат за насърчаване на възстановяването на мускулите след тренировка.
Leucine е най-ефективната ВСАА аминокиселина за предотвратяване на загуба на мускулна маса, тъй като тя се разпада и се превръща в глюкоза по-бързо от изолевцин и валин. Повишени доставки глюкоза предотвратяват разграждането на мускулите за енергия на организма по време на интензивни тренировки, така че не е изненадващо, че modern bcaa аминокиселина добавка е популярна сред професионалните атлети от много спортове. Leucine също спомага за заздравяването на костите, кожата и мускулната тъкан след травматично увреждане, и често се препоръчва за тези, възстановява от операции. Левцин се превръща в глюкоза много лесно и бързо, именно това помага за регулиране на кръвната захар; дефицит на левцин произвежда симптоми, подобни на тези на хипогликемия, които могат да включват главоболие, замаяност, умора, депресия, объркване и раздразнителност. 

Хората, които тренират тежко, или имат ниско съдържание на протеини в диета, или сериозно се опитват да изградят мускулна маса трябва задължително да помисли за добавяне на modern bcaa. Leucine е достъпен и като самостоятелна фитнес добавка, но трябва винаги да се приема заедно с другите две разклонени аминокиселини, изолевцин и валин за да действа ефективно. Идеалният баланс в modern bcaa е 8 милиграма левцин, за всеки един милиграм изолевцин и валин. USP Labs Modern BCAA е една от най-добрите Комбинирани фитнес добавки, които осигуряват всичките три ВСАА аминокиселини и електролити за възстановяване на  минералите изгубени по време на тренировка.

Коментари