Universal Nutrition Animal Mass

 Протеин за мускулна маса

За да получите наистина качествена мускулна маса, това което трябва да правите е да се храните правилно и тренирате усилено месеци и години наред. Резултатите никога не идват лесно.Въпреки това, че изпълнявате тези препоръки, за някои хора с бърз метаболизъм доставянето на огомните количества калории ежедневно е сериозен проблем и е много отекчително и затормозяващо.Когато обмяната е бърза калории от "чисти" храни, може да бъде истинско предизвикателство. Animal знаят това, марката е насочена изключително към сериозни атлети, които се нуждаят от качествени продукти за да постигнат резултатите и целите ,които са си поставили.Затова Animal Mass идва в редиците на Universal Nutrition Animal, за да запълни празнина от която те определено имаха нужда.Animal предлага високо качество маса гейнър, който има не само страхотен вкус, но използва топ ниво съставки, за да ви накара да качите мускулна маса.




Докато повечето "Гейнъри" протеин на прах използват евтини пълнители за въглехидрати, които са нищо повече от прослави захар, Mass Animal доставя комбинация от малтодекстрин, инулин, восъчна царевица и овес влакна, за да се осигури бавно и стабилно освобождаване на въглехидрати в кръвния поток, а не рязко покачване на вашите нивата на инсулина и последвано от рязък спад и липса на енергия.

Докато три от четирите съставки които Mass използват в своя въглехидратна матрица и фибри изглеждат сравнително познати (малтодекстрин, царевица, овес ), инулин е новост. Инулинът е комбинация от фруктоза полимери, открити в растенията. Инулин включитен, като част от въглехидратната смес, не се усвоява в горния стомашно-чревен тракт, което означава, че има намалени калории въздействие върху организма. Освен това, те не покачват инсулиновите нива рязко поради повишаване на глюкозата в кръвта, в допълнение към това те стимулират растежа на здрави бактерии в червата !

Това е протеин на прах в основата си, и като такъв, Mass Animal използват относително стандартен набор от протеини включващ смес от: ултра филтриран суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеин изолат филтриран при напречен поток, хидролизиран суроватъчен протеин, млечен протеин концентрат, мицеларен казеин, и яйчен албумин. Резултатът е 60 грама от висококачествен протеин във всяка порция от 165 грама Animal Mass.Чрез включване, на микс от бавно и бързо усвояващ се протеин, ще имате дълго и стабилно освобождаване на аминокиселини в кръвния поток, което помага да поддържате тялото си в постоянно анаболно състояние и ви държи усещане за ситост, за разлика от само протеини с бързо храносмилане, като например суроватка.В повечето Гейнери има само суроватъчен концентрат, с този продукт няма да усещате дискомфорт и подуване поради непоносимост към лактозата или лактоза чувствителни.

Animal Mass съдържа EFA и храносмилателен ензимен бленд


За да сте сигурни, че получавате всичко от което имате нужда, Animal включват микс от здравословни мазнини (8 гр на порция), които предоставят най- необходимите есенциалните мастни киселини (ЕМК) в диетата. Mass Animal съдържа MCT прах, слънчогледово масло на прах, и ленено масло на прах, за да се уверите, че всички ваши хранителни бази са покрити.

Въпреки това, че никой не се съмнява в ползите от прием на протеин на прах, ако тялото ви има затруднение в храносмилането езва ли ще имате резултатите от които имате нужда. Затова Animal включват, папаин и бромелаин ( 2 от ензимите ,които има и в Whey Animal).Това ще помогне за лесното храносмилане и усвояване на протеините.
Добрата новина тук е, че в Animal Mass няма "евтини пълнители" под формата на частично хидрогенирани масла, немлечна сметана, или свободни аминокиселини. Много протеини на прах и гейнъри за покачване на мускулна маса използват тези хранителни съставки,за да направят своя протеин да има по-добър вкус, текстура или хранителен профил.Често се използват тонове глутамин, глицин, таурин и креатин, добавени към гейнърите,и въпреки че това може да звучат добре (и ние наистина използваме в действителност тези съставки), но така неможете да контролирате точния дневен прием на тях. Това означава, че вие не знаете колко действително протеин (като например от суроватка) е вътре в тези Гейнери и колко е добавените аминокиселини.И така време е да споменем какво точно ни доставя Animal Mass в 3 лъжички равни на  сто шейсет и пет грам. Всяка доза Animal Mass съдържа:

  • Калории: 648 (72 от мазнини)
  • Протеин: 60 грама
  • Въглехидратите: 84грама (5 грама фибри и осем грама захар)
  • Мазнини: 8 грама (4 гр наситени мазнини)

Чакането беше дълго, но Animal направи продукт за покачване на мускулна маса, който заслужава нашето внимание. Animal Mass използва висококачествени съставки, така че ще имате сигурен другар в покачването на чиста мускулна маса.В комбинация с най-ниска цена на протеини от fitnessdobavki.bg мисля,че избора на гейнър ще е улеснен максимално.

Коментари