Scivation Xtend GO мнения - Ревю

Xtend Go може да се счита за "BCAA Energy Drink", която е една нова категория продукти, предназначени да действат като "предтренировъчни продукти". В Xtend Go освен състава на оригиналния Xtend, са добавени и няколко активни съставки които влиаят на настроението тонуса и представянето в залата.Това е смесица от 100мг Безводен Caffeine, 300mg разделени между L-Theanine, екстракт Sceletium tortuosum и убиквинол в патентована смес.




Scivation Xtend Go е микс от BCAA + енергийна напитка на прах , която съчетава три от любимите ни неща: аминокиселини, кофеин, както и подобрители на концентрацията и фокуса по време на тренировка!Това е един невероятен продукт, който е най-подходящ за пиене преди тренировка, или по всяко време, когато се нуждаете от бърз мускулен тонус и тласък на енергия.Scivation Xtend отдавна е любимо BCAA "спортна напитка" на прах която е подходяща както за спортисти на които им трябва издръжливост ,така и при хора които са на диети с ниски въглехидрати и тежки тренировки.Но нека се върнем към Xtend Go. Всичко започва със стандартите съставки от оригиналния Xtend .. но когато разгледате и добавените нови съставки тогава нещата стават бързо много интересни.

Какво съдържа Scivation Xtend GO


7 грама BCAAs (3.5 L-левцин, L-изолевцин 1.75 грама, 1,75 грама L-валин).ВСАА тук са в стандартния 2: 1: 1 конфигурация подчертавайки левцин (който, разбира се, е най-важната от аминокиселините за изграждането и поддържането на мускулите).В действителност, това е идентичен на дозата в оригиналния Xtend , която сте свикнали да пиете по време на тренировка.Това е мястото, където нещата стават интересни, и където Xtend Go наистина започва да се отличава от другите продукти с Амино-Енерджи стил.Това е смес от 100мг Безводен Caffeine Безводен, L-Theanine, и екстракт от Sceletium tortuosum и убиквинол в патентована смес.

Кофеин (100 mg):Тази доза от безводен кофеин е достатъчна, стандартната умерена една чашка от кафе-ви доставя доза от 100 mg,тя може да ви събуди, но не е достатъчна, за да го почувствате истински.

L-Theanine:L-Theanine е диетична аминокиселина, която се съдържа главно в няколко разновидности на чай. Тя предизвиква релаксация, така че обикновено се включва в добавки търсещи такъв ефект.

Sceletium tortuosum:Sceletium tortuosum е по-известен в Южна Африка като "Канна" или "Channa" и традиционно се дъвчи,за облекчаване на тревожност по естествен начин. Не е много познат при фитнес добавките,нова съставка ,която се използва в  предтренировъчния Scivation Psycho, която дава невероятно настроение :).Предполага се, че е тук, за да допълни теанин за намаляване на стреса това, което търсим по време на диета или при нужда от енергия. Повишаване на настроението е най-добрата част от него.

Убиквинол:Убиквинол е неокислена формата на Коензим Q10, митохондриалната молекула, която произвежда енергия в тялото.Това предполага, че е включен в продукта, като другия енергиен компонент. Винаги се радваме да има CoQ10 или убиквинол,в добавките които пием и сме щастливи, че Scivation направи нещо по-различно тук и го добави в тази бцаа формула.

L-глутамин (2.5):Условно есенциална аминокиселина, глутамин се изчерпва бързо по време на продължителна тренировка. 5 гр на порция е по-стандартна доза, но тъй като този продукт не е предназначен да бъде в рамките на тренировка не е наистина голяма загуба.Имайте предвид, че глутамин не е "за изграждане на мускули" а е за тяхното запазване и е добре да го имате по време на тренировка, особено ако тренирате на празен стомах (подобно на повечето хора които използват Xtend по време на тренировка).

Citrulline Malate (1 g):Тази съставка изглежда в малка доза, и не е достатъчна за повечето от потребителите ,които пият цитрулин, като азотен бустер. Резултатите от проучванията показват, че за да има подобрение в тренировките приема на цитрелин трябва да е от 6 g до 8 грама.Но няма как от една добавка да получите всичко от което се нуждаете,щеше да е прекалено добре.

Електролитен смес (натриев хлорид, калиев хлорид и тринатриев цитрат дихидрат в 1170mg патентована смес).Относително стандартно електролитна смес. Trisodium цитрат дихидрат е просто още един термин за натриев цитрат и е най-вече включени за аромат.Както сами виждате получи се доста добра смес от Аминокиселините с разклонена верига BCAAs + енергийни съставки на прах , която ще е от полза за доста от трениращите търсещи такъв ефект.В комбинация с най-ниска цена на BCAA аминокиселини , гарантирана от fitnessdobavki.bg, мисля че е добър и лесен избор.

Коментари