Optimum Nutrition Hydro Whey мнения - Ревю

Каква е разликата между суроватъчен протеин хидролизат и изолат?


По скоро въпроса тук е защо да изберем Optimum Nutrition Hydro Whey.Мисля,че независимо от това че Оптимум протеин, са с доста висока репутация,никога няма да е излишно да прочетете няколко реда, които ще Ви помогнат при избора на протеин.И то не какъв да е протеин, а най-добрия протеин, към която категория спокойно можем да добавим и  Platinum Hydrowhey. Суроватъчен протеин изолат (WPI) съдържа 87% до 95% протеини и почти никакви мазнини и лактоза. Докато суроватъчен протеин концентрат (WPC) е между 34% -80% протеин. Рискът да купите протеин с етикет 100% суроватъчен протеин (100% whey protein) , е, че той може да бъде само суроватъчен концентрат със 34% съдържание на протеин и това съвсем не е не законно, просто прочетете етикета и ще видите 100% WPC. WPI суроватъчен изолат очевидно е по-скъп защото не само като проценти е в повече протеин но е с по-висока биологична стойност и усвояемост. 


И така, какво е суроватъчен протеин хидролизат - whey hydrolysate? 


Протеин може да се хидролизира, до производство на малки вериги от аминокиселини пептиди. Изследванията показват, че протеиновите хидролизати, съдържащи предимно ди- и трипептиди се абсорбират по-бързо от аминокиселини в свободна форма и много по-бързо от обикновенните интактни протеини. В допълнение прием на суроватъчен хидролизат Hydro Whey, води до увеличаване на протеиновия синтез и има силен ефект за инсулиноподобен фактор на растежа IGF-1 и инсулин. И двата хормона са супер мощни за изграждане на чиста мускулна маса.

Защо суроватъчен протеин хидролизат е най-скъпият вариант от всички протеини. 



На Първо място за неговото производството се използват изключително чист суроватъчен протеин изолат (с високо белтъчно съдържание и биологична стойност) от микро и макрофилтрация. Процеса на производство не спира до тук и продължава с хидролиза, процес с който протеина се разбива до по-малки групи от аминокиселини или пептиди. Каква полза има това за нас? Протеина, който е получен суроватъчен протеин хидролизат - whey hydrolysate е с много високата усвояемост.Това е от основно значение,все пак не е важно колко протеин пием а колко усвояваме.Със суроватъчен протеин хидролизат-Platinum Hydrowhey, този въпрос не стои на дневен ред, когато приемете протеина, времето за което той достига до мускулните влакна е по-бързо от това на аминокиселините и не само това.Някои от най-добрите протеини на пазара whey hydrolyzed достигат най-висока биологична стойност до 159.Вече сме сигурни и убедени ,че суроватъчен протеин хидролизат е това което искате и търсите!Време е да разберем какво точно съдържа и доставя Platinum HydroWhey
Platinum HydroWhey съдържание
Както виждате,platinum hydrowhey е без мазнини и захар и с много малко калории 140 в доза от 39 грама.Супер качествен и бърз протеин подходящ за прием веднага след тренировка и сутрин след ставане.Той ще ви достави 30 грама супер бърз протеин от всяка доза.
Мисля,че когато търсите най-добрия протеин на пазара, ще трябва да имате всичко казано до тук,когато добавите и най-ниска цена на протеини, гарантирана от fitnessdobavki.bg, избора Ви е улеснен значително.

Коментари