Хранителни добавки

Хранителни добавки

Сподели Хранителни добавки

Магазин за хранителни добавки в София Хранителни добавки с гарантиран произход и безплатна консултация

петък, 15 януари 2016 г.

Now Foods Ultra Omega 3 мнения - Ревю

Ultra omega 3 fish oil Рибено масло от NOW Foods

Много хора се фокусират върху дозировката на рибено масло, колко да вземат, 1000 мг или 1200 мг, но това  не е толкова от значение а това колко омега-3 мастни киселини, се съдържат EPA и DHA. Тези омега-3 са естествено намиращи се в мазните риби като сьомга, камбала, сардини и аншоа, и са причината, поради която добавки с рибено масло получават такава висока оценка и интерес.


EPA и DHA: Каква е уловката?


Редовният прием на EPA и DHA играе много положителна роля за вашето здраве. Когато се предоставя на организма, EPA и DHA , които са включени в клетъчните мембрани (като сърдечни клетки) и са с основна  подкрепа и критична роля за запазване на клетъчните мембрани гъвкави.

От колко EPA и DHA се нуждая?


След редица проучвания на здравни организации са предложени препоръки за прием на рибено масло от две порции на седмица за здрави възрастни. Две порции рибено масло седмично се равняват на приблизително комбинирана дневна общо доза от 500 милиграма (мг) EPA + DHA или от диетата (т.е., мазна риба) или от хранителни добавки с рибено масло като ultra omega 3 now. Препоръката е за възрастни с риск от развитие на сърдечно-съдова болест или спортисти които имат повишени нужди от омега 3 поради натоварванията и стреса на който са подложени.И те са от 500 мг EPA + DHA на ден. Тази консумацията на EPA и DHA омега-3 мастни киселини могат да намалят риска от коронарна болест на сърцето, и да засилят масната обмяна при спортистите и поддържат хормоналната среда в оптимални граници.

Консумацията на риба е един от начините да получите EPA и DHA, но повечето хора не ядат предложените две до три порции мазна риба на седмица, за да се възползват от предимствата на омега-3 мастни киселини. Нещо повече, има изключително малко хранителни източници, освен от риба, които естествено осигуряват EPA и DHA. Така че не е изненада, че рибеното масло,като добавки ultra omega 3 now добива все повече популярност.

Какво трябва да търсите във Fish Oil?


Първо, винаги помнете, че това е омега-3, и количеството EPA и DHA. Когато правите покупката си освен рибено масло цена, не забравяйте да определите размерът на омега-3 на порция. Много лекари често препоръчват 1000-1200 мг рибено масло, защото това количество рибено масло съдържа общия размер на омега-3 , който лекарят иска да консумирате. Хиляда или 1200 мг рибено масло не е равно 1000 или 1200 мг омега-3. A стандарт 1000 мг рибено масло лек гел осигурява около 300 мг на омега-3 мастни киселини (и дори по-малко от най-важните EPA и DHA), и така, за да отговори на мг от EPA + DHA препоръката 500, трябва да приемате минимум две лек гел копсули от обикновенните продукти с омега 3.Но Now Foods Ultra Omega 3 не е просто обикновено рибено масло, а той доставя EPA и DHA в максималните за добавка рибено масло милиграми а именно висока концентрация - 500 EPA / 250 DHA.Както сами виждате това е почти 3 пъти повече от други марки или обикновеното now foods omega 3 fish oil.Затова Ултра омега 3 на нау се наложи толкова трайно на пазара.

Второ условие което е важно и е изпълнено при  Now Foods Ultra Omega 3, за качеството. Важно е да се закупи рибено масло от реномиран производител, който следва Добри производствени практики (ДПП) и GMP сертификат и предприема необходимите стъпки, за да се пречисти маслото.И третото но не по важност е да закупите рибено масло Now Foods Ultra Omega 3фна най добра цена, което можете да направите от fitnessdobavki.bg.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Хранителни добавки и Фитнес добавки Последни публикации