MuscleTech Lab Series 100% Whey мнения - Ревю

Малко сме шокирани от тази новина,MuscleTech буквално ни заляха с нови продукти.Още не сме се насладили на продуктите от  Essentials Series и хоп...ето Ви и още една чисто нова серия фитнес добавки Lab Series.И вече съм абсолютно обеден, че това е само началото ,през следващите седмици, ще има информация и за следващите нови играчи от отбора на MuscleTech.

Новия протеин 100% Whey MuscleTech

Ако сте фен на новостите в света на фитнес добавките и искате да сте близо до новините от последните дни,fitnessdobavki.bg Ви представя едно ново предложение от MuscleTech.От началото на 2016г. Световния лидер в производството на фитнес добавки MuscleTech, ни шокира, не само с нови продукти, но изцяло нови "линии" от фитнес добавки. Днес, ние ще направим ревю на най-новия протеин на прах на MuscleTech от серията Lab Series.Досега MuscleTech потвърди два продукта, които ще дебютират през идните седмици, когато линията ще стартира.Тук ще разгледаме Първият от тях ,чисто нов протеин на прах, наречен просто 100% Whey.Преди да навлезем в детайли за съдържанието на протеина, ще ви споделим,че от fitnessdobavki.bg сме големи фенове на новостите и марката MuscleTech, така че можете да бъдете сигурни,че ще ви информираме за най-новите продукти от света на фитнеса,които ще можете да закупите и от Fhl.bg на най-добра и ниска цена на протеини!


100% Whey какво съдържа - Съставки


MuscleTech винаги са били символ на високо качество и иновативни продукти, мисля че и този път няма да изневерят със съставките в най-новия протеин.MuscleTech Lab Series 100% суроватъчен протеин.100% Whey е протеин, комбинация от суроватъчни пептиди, два вида изолати и концентрати.Ето и една интересна съставка, която е основна в протеина на прах 100% Whey, Суроватъчни пептиди. Тази форма на суроватка се произвежда чрез хидролиза, процес, който използва ензими за да разгради суроватката на своите малки пептидни частици.Защо MuscleTech включва пептидите на първо място?Изследванията показват, че в сравнение с обикновения суроватъчен протеин, хидролизатите и пептидите генерират много по-голям инсулинов отговор от организма с което се доставят аминокиселини за уморените мускули възможно най-бързо.

Суроватъчен изолат: Забележете, тук има два вида изолат.Първия е стандартния суроватъчен изолат с много високо съдържание на протеин от 97% .И втория Суроватъчен протеин (WPI изолат) е изискана форма на суроватъчен протеин концентрат от който са отстранени всички въглехидрати (лактоза) и мазнини. Той трябва да съдържа най-малко 90% протеин.Така ние знаем, че в първия изолат има не по-малко от 90% протеини  и минимум 97% протеин във втория. Но въпросът е: Колко от всеки наистина съдържа новия протеин?

Суроватъчен протеин концентрат:Последният вид суроватка включена в новия протеин на прах от MuscleTech Lab Series, е суроватъчен протеин концентрат (WPC). Това е най-ниската формата по-качество, но дори и тогава, има няколко степени на WPC използвани в продуктите. И много зависи от ранга на суроватъчния концентрат, който се използва в протеина на прах.WPCs може да варира някъде от 35-80% протеин, а останалите проценти са съставени от въглехидрати (от лактоза) и мазнини.В идеалния случай, компанията ще се изброят качеството на техния концентрат, като WPC-80.Добрата новина е, че концентрата е най-малката част от съдържанието на протеин 100% Whey от MuscleTech Lab Series.

Протеина на прах 100% Whey, използва изкуствени подсладители, сукралоза и Ace-K, в този ред.Странно е, че няма храносмилателни ензими, включени за подобряване на храносмилането на протеини за тези, които се борят с лактозата.

MuscleTech Lab Series 100% Whey състав


Всяка лъжичка от 100% Whey съдържа:

  • Калории: 130 (25 от мазнини)
  • Протеин: 25 грама
  • Въглехидрати: 3 гр (2 гр захар)
  • Мазнини: 2,5 гр (1,5 грама наситени мазнини)


MuscleTech Lab Series 100% Whey Вкусове


  • Cookies & Cream
  • Delicious Strawberry
  • Френски Vanilla Creme
  • Triple Chocolate Brownie



Докато чакаме новия протеин от MuscleTech ние от fitnessdobavki.bg с подкрепата на Fhl.bg , имаме на разположение Platinum 100% Whey и Platinum 100% ISO Whey протеин като част от тяхната Essentials Series. Тези протеини са много високо качество и са уникални на вкус на най-ниска цена на протеини на пазара. Ако трябва да бъда честен, не очаквахме толкова скоро протеини от MuscleTech при положение че последните са много точно попадение.Изминали са едва няколко месеца от последната серия и ако ние сме объркани от тази НОВИНА, като това ни е работата да пишем и следим всеки ден новостите, можем да си представим това, което е в главите на средният потребител.Може би това е част от майсторската стратегия и маркетингов план от MuscleTech, да наводнят пазара с толкова много различни варианти на протеин, че потребителите просто се объркват и се хвърлят да купуват каквото им предложат.

Коментари