MuscleTech Amino Build Next Gen мнения - Ревю

Новата версия на Amino Build съдържа от основните съставки в оригиналния Амино Билд - ВСАА, таурин, глутамин, аланин и бетаин.Какво липсва в новата формула, това е цитрулин малат, който бе заменен от смес от електролити за подобряване на хидратацията и кофеин за енергия.Нека да видим какво точно съдържа Amino Build Next Gen.

MuscleTech Amino Build Next Gen съдържание

Точно като в оригиналния Amino Build Next Gen съдържа 2: 1: 1 BCAA матрица (4 грама) от аминокиселини с разклонена верига (ВСАА). Това означава, че всяка лъжичка Amino Build Next Gen дава 2 грама левцин и 1 грам от Изолевцин и Валин.Ползите от добавки BCAA са добре документирани и не се нуждаят от много обяснения. С две думи, те помагат и стимулират синтеза на мускулния протеин, подобряват възстановяването и забавят появата на мускулни болки.Трябва да се спомене е, че ние обикновено искаме ~ 5 грама доза от ВСАА (или повече), както сме свикнали с MusclePharm е 3: 1: 2 BCAA Energy или BCAA Energy EVL или Xtend GO Scivation.Amino Build Next Gen Energized съдържа само 4 грама, което означава, че ще трябва да се използва около 1.25 лъжички, за да получите най-малко 5 грама - но това е достатъчно.


Хидратиращ и Възстановителен Комплекс

Таурин (500mg):Тауринът е условно незаменима аминокиселина, която се открива предимно в мозъка, сърцето и скелетните мускули на тялото. Таурин действа като клетъчен volumizer и помага да се напомпва мускула.Това би трябвало да помогне за подобряване на издръжливостта.Допълнителна вода и хранителни вещества  в мускулите също така ще намали появата на мускулни болки след тренировка.

Глутамин и аланин (500 mg от двете):Има причина, да споменем тези съставки заедно .Взети заедно аланин помага на глутамина да се усвои пълноценно, той гарантира, че глутамин ще премине през стомаха пълноценно и ще навлезе в мускулите, където му е мястото.Изследванията, които са направени гарантират, че взети заедно доза от 1 - 2 грама (глутамин + аланин) е достатъчна. Няма значими разлики между дозата от 1 грам и дозата от 2 грама от гледна точка на възстановяване или абсорбция.Като от една лъжичка Amino Build Next Gen ще можете да получите 1 g,  ако вие взимате 2 лъжички, ще получите 2 грама. Така или иначе, ще подобрите възстановяването от тези две аминокиселини.

Бетаин анхидрид (1.25 грама):Също известен като триметилглицин, бетаин е един от тези ергогенни съставки, които обичаме в да приемаме преди тренировка, заедно с ВСАА добавка, или след тренировка. Тя се превърна в основна съставка във всеки азотен бустер. И това не е случайно има силна ергогенна мощ.

Betaine:Beatine засилва ефектите от прием на креатин.От гледна точка на производителността, той ще подобри силата, издръжливостта, и хидратацията.Бетаин повишава, синтеза и усвояването на креатин в организма.Това е така, защото бетаин доставя метилова група guanidinoacetate чрез метионин, който след това помага на организма да синтезира креатин в мускулите ви.В най-добрите проучвания, които са проведени са използвани 2,5 грама, така че да получите най-пълните клинични ползи, от които бихте имали нужда.Тази доза можете да получите  от 2 лъжички Amino Build Next Gen. Но дори и ако взимате една лъжичка, то 1,25 грама на ден е също добро количество.



Електролитен бленд 


Натриев хлорид (80 mg):Натрия е един от основните електролити в организма и има няколко ключови роли в тялото. Взима особено активно участие в мускулната контракция и функциониране на нервната система, и е отговорен за поддържане на нивото на течности в организма.Много електролити се губят чрез потта по време на тренировка, а дори и 2% загуба на нивата на хидратация може да доведе до тежка спазми, спад в производителността.Затова е жизнено важно да се уверете, че сте добре хидратирани по всяко време.

Coconut Water Powder (50 mg):Кокосова вода се налага, заради високото си съдържание на електролити,това помага за поддържане на необходимото ниво на хидратация.Загубата на твърде много електролити по време на тренировка води до схващания на мускулите. Осигуряване на хидратация, чрез следене на електролитните нива, са от първостепенно значение, ако търсите добри резултати в залата.

Диня сок (50 mg):Динята е богата на цитрулин, това ще ви помогне за възстановяването, и намаляване на мускулните болки.

Дикалиев фосфат (40 mg):Както казахме за натрий, калий е още един от важните електролити, които участват в мускулите и нервните функции в организма, най-вече на сърцето.Ниските нива на калий в организма, могат да доведат до спазми, умора, и забавени рефлекси, никой не желае това по време на тренировка и извън залата. За да се сигурни, че това няма да се случи, Amino Build Next Gen включва скромна доза от него.

Енергизиращи съставки


Кофеин (50 mg):Всяка лъжичка Amino Build Next Gen съдържа 50 мг кофеин, което е близо до това,което получавате в кутия с безалкохолна напитка. Ако вземете 2 лъжички ще доставите кофеин равен на този в стандартна чаша кафе.Това ще ви даде лек тласък на енергия, за по-дълги тренировки.Това е малко по-малко, отколкото повечето от продуктите в новата категория, енергийни аминокиселини.

Като вкусове на Amino Build Next Gen, засега знаем, само за  Fruit Punch Fusion и Blue Raspberry .Но сме сигурни че няма да остане само с тези два вкуса.

В заключение ще кажем, че Amino Build Next Gen Energized осигурява добре направен микс от аминокиселини и хидратиращи агенти, за да ви помогне да тренирате по-дълго и по-тежко.Така или иначе, тази пазарна ниша от аминокиселинни и фитнес добавки определено е във възход и ние от Fhl.bg очакваме всички нови продукти. В комбинация с най-ниски цени на протеини и аминокиселини от fitnessdobavki.bg , ще заредите тялото с енергия за тежки тренировки.

Коментари