Everbuild bcaa 8:1:1 мнения - Ревю

Everbuild bcaa 8:1:1 Аминокиселини

Аминокиселини с разклонена верига, левцин-изолевцин-валин в съотношение 8: 1: 1 това е което предлага новата формула Everbuild bcaa8:1:1.Науката вече има множество доказателства за положителните ефекти и действие на леуцин, с които Ви запознахме в статията ни Аминокиселини bcaa 8:1:1.Сега вече избора ви няма да е труден.Тук ще посочим и още един невероятен ефект от Аминокиселини bcaa 8:1:1 и главно леуцин чието количество е завишено в everbuild bcaa. Leucine ви помага да отслабнете и запазите мускула по време на диета.Голям брой проучвания показват, че високо протеинови диети помагат да запазите мускулната маса по време на диети и отслабване. Изследователи от Университета на Илинойс, проведоха проучвания, с които изследват резултатите при отслабване и диети, с прием на 10 грама левцин на ден и 125 грама общо протеин на ден при минимум от 2,5 грама левцин при всяко хранене. В две отделни изследвания, групите, консумиращи големи дози левцин в диетата си, са имали по-голяма загуба на тегло, по-голяма загуба на мазнини и по-добро запазване на мускулната маса. При тези проучвания, хората които са били на най-високо съдржание на левцин диети, също са довели до по-добър глюкозен контрол.


everbuild bcaa мнения

Leucine също може да се приема като отделна аминокиселина, но прием като комбинация BCAA формула е значително по-ефективен. Тъй като повечето ВСАА формули съдържат около 40-50% левцин, доза от 5-6 грама осигурява около 2,5 грама левцин. Everbuild bcaa съдържа левцин в 8:1:1, което е четири пъти повече от другите формули.Ето защо избор на Everbuild bcaa 8:1:1 е добро решение.Можете да се възползвате и от най-добрата цена от fitnessdobavki.bg.

Aко приемате само левцин, това няма да доведе до оптимални ефекти, ако вашата диета е с ниско съдържание на протеин. Това е така, защото други BCAAs (изолевцинови и валин) ще бъдат преференциално окислени и това ще доведе до дисбаланс на BCAA аминокиселините, което компрометира изграждането и запазването на мускулна маса.Ето защо, ако общия прием на протеини е нисък, допълнете с трите ВСАА аминокиселини а не само с левцин.

Има и изследвания които са правени при диети с високо съдържание на мазнини и завишен прием на левцин добавки.Резултатите са, намаляване на теглото и процента на мазнини драстично.Левцин насърчава по-добър контрол на кръвната захар и намалява общия LDL "лошия" холестерол. Leucine ускорява метаболизма чрез стимулиране нива на UCP3, което кара тялото да губи енергия под формата на топлина, а не да я складира, като телесна мазнина.

Коментари