Аминокиселини bcaa 8:1:1 мнения - Ревю

Кои са най-добрите Аминокиселини bcaa

BCAA аминокиселини са една от най-важните и използвани фитнес добавки.За ползите от прием на бцаа аминокиселини и тяхното значение за организма на всеки спортист сме отделили няколко статии в  блог Аминокиселини BCAA. Тук ще разгледаме кое е от основно значение за аминокиселини bcaa цена и защо е важно съотношението на левцин, изолевцин и валин.
Изследователите се интересуват от аминокиселините с разклонена верига в продължение на десетилетия, но вълнуващо ново изследване хвърля нова и по-широка светлина върху левцин, тази основна и важна за здравето аминокиселина от трите branched-chain amino acid.Голяма част от ползите на протеина, може да се дължат на левцин, поради способността му да стимулира синтеза на протеини, да помогне за обръщане и преминаване на организма във фаза за изграждане на мускули и запазване на мускула по време на диета.Ето защо във все повече от съвременните формули aminokiselini bcaa съотношението на левцин, изолевцин и валин е 8:1:1.

Най добри аминокиселини - аминокиселини bcaa цена
Ето няколко предложения от fitnessdobavki.bg , които си заслужават вниманието и цената.

  • MuscleMeds Amino Decanate 
  • Everbuild bcaa 8:1:1 
  • USP Labs Modern 
  • BCAA MyProtein BCAA powder
  • MuscleTech Platinum BCAA 8:1:1

Leucine е есенциална аминокиселина, което означава, че телата ни не могат да го произвеждат и ние трябва да го получим от хранителни източници.Leucine е най-богата от трите аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) в мускулите (другите две са изолевцин и валин). BCAAs съставляват голям процент от аминокиселините в мускулите. Те са уникални, защото те са единствените аминокиселини, използвани от мускулите като гориво.По този начин, двете кръвни и мускулни нива на ВСАА намаляват след тренировка.



В миналото, изследователите разглеждат аминокиселините просто като вещества, необходими за захранване и изграждане на мускулите и други органи.В случая с левцин, последните проучвания показват, че тази аминокиселина има множество роли, които далеч надхвърлят просто осигуряване на материал за изграждане на мускули.

Независимо дали сте заинтересовани в изграждането на мускулите, или предотвратяване на загуба на мускулна маса, което обикновено се случва по време на диета и стареене, стимулирането на синтеза на протеини е абсолютно от ключово значение. Повечето хора знаят, че консумацията на протеин предизвиква увеличение на синтеза на мускулния протеин, ето защо прием на протеинови добавки е толкова популярни след тренировка. Сега изследователи са насочили техните знания, не само за това, защо протеина стимулира анаболизма (изграждане) в мускулите. Учените се интересуват от нивото на аминокиселини в кръвта, които директно стимулират синтеза на протеини в мускулите. По-специално,за  аминокиселината левцин, като най-силно свързана с протеиновия синтез.

Серия от клетъчни изследвания вече е ясно показат, че левцин директно активира съединение в мускулите, наречено mTOR. Оказва се, че mTOR е като молекулярен превключвател, който произвежда мускулни белтъци и левцин е един от най-големите активатори на mTOR. Така левцин не само осигурява градивните елементи за синтез на протеин, но също така играе критична роля в регулирането на процеса. Дори когато изобилие от аминокиселини са на разположение за предоставяне на строителни материали за нови мускули, добавяйки допълнително левцин ще усили синтеза на протеини допълнително с доста проценти. Ето защо обавянето на допълнително левцин към вашата диета е ефективна стратегия за покачване на мускулна маса и сила.Защо изписахме толкова много редове, защото искаме да покажем че формулите които съдържат Аминокиселини bcaa в съотношение 8:1:1 си заслужават цената.

Коментари